20 000 за предприемчив безработен? Да, ама не!

varna

/ #9 Re:

2012-03-30 17:38

#8: -

Това въобще не е вярно, че повечето въпроси са изяснени от самото начало! Вместо да вникнете в проблема, явно предпочитате да създавате представа, която няма нищо общо с действителността.

Указанията, в които се дава някаква информация, бяха официално обявени едва наскоро. Дотогава се разчиташе само на медийни публикации, които какъв източник са, а и да не коментираме колко достоверен в случая, които освен всичко друго често и взаимно си противоречаха. Когато има игра, има и правила, това трябва да е ясно от самото начало за всички участници. А няма да ви казвам на нашите въпроси как нито веднъж не беше даден конкретен отговор. И след тези указания обаче още много въпроси висят, но вас явно това не ви касае или пък просто си нямате работа...

По тази програма това не е така, както твърдите, няма правила все още ясни, още се подготвят великите на АЗ насоки по компонент 2, не е така и по други програми, в които някои са видяли възможност, айде да не си говорим празни приказки. Има много засегнати.

Кога и по коя по-конкретно вие лично се убедихте в обратното? И тук, ако не сте прочели внимателно, има още един сериозен проблем - държавата иска хилядите, които ще кандидатстват да разкрият първо фирмите си, а после да чакат да ги огрее шанса евентуално, като се има предвид, че безработни трябва да стоят до 2014, за да се случи това. И после, ако не са сред избраните, да отидат и чинно и послушно да си закрият фирмите. Това е много обосновано и наложително, нали? Естествено, държавния бюджет ни очаква с нетърпение, а защо не, като има хора, които на всичко са съгласни, така и ще бъде. Ама чакаме да ни обяснят така подробно кое точно така го изисква да бъде и защо не може въобще, по никакъв повод да се говори безработните да открият фирмите си, след като се разбере дали имат зелена светлина на своя бизнес-проект?!

Що се отнася до това дали ни управляват "дебили и недорасляци" - явно и малка идея нямате колко по-зле е положението. Ваш проблем. Петицията продължава!