ЗА вегетарианско меню в детските градини и кухни!

Quoted post

Явор
Гост

#38

2012-02-03 02:11

Срамота е човечесвото все още да се изхранва с кръвта на другите видове. И вместо да наведат главата си поради този голям срам, някои имат наглостта да проявяват насилие и сред себеподобните си (и то в така наречените "цивилизовани държави"). Как някой ще ми заповядва и налага как да храня детето си, какви вируси да му вкарвам в крехкото тяло и как да го обработвам и манипулирам, за да служи и то безропотно на лъжливата ситемата. И как ще погледна в очите си своете дете, когато то ме попита: "Татко, защо ме направи безскруполен убиец, защо не успя за ме запазиш чист?"
Вегетарианските деца, отраснали хранейки се без излишно насилие са много и безчет. Израстват като Здрави, Жизнени и Енергични люде. Аз познавам такива хора. И те са Горди с това, Горди с Прекрасния Живот, който водят. Веднага давам пример с едно такова момче (вече мъж), който е Колоездач, Планинар и Алпийски Катерач. Смел, Силен и никой не може да се мери и надпреварва с него. И все от този тип са хората-Вегетарианци, включително и аз :)
Ние нямаме право да превръщаме и децата си в зверовете, които сме ние! Това е грях и престъпление! Касапщината на тази планета трябва да се спре - и то незабавно. Затова е Хубаво да създадем едно Чисто, Необременено и Чувствително поколение от млади хора.

Явор Карапетров

Отговори

Иван Симеонов

#41 Re:

2012-02-03 13:20:02

#38: Явор -

Мога ли да запитам Вие от какъв животински вид сте произлязъл и наясно ли сте с еволюцията на човека?

(сега, след като сте Смел и Силен, не е лошо и да станете по-Грамотен - безскруполен=безскрупулен; човечесвото=човечеството; много и безчет=тавтология)