Подписка за размера на възнаграждението за степента „доктор“

Quoted post

Blq- blq

#14

2016-08-11 19:27

Защо не се впрегнете да внедрите нещо! Хайде да видим, какво сте внедрили и тогава да искате!!! Да, съгласен съм, че хората от БАН вземат ниски заплати - за тях ДА, с две ръце, но за останалите НЕ! Дайте да Ви видим статиите с висок импакт фактор! Няма ги. Дайте да Ви видим двете години стаж по специалноста - няма ги!!! Книжни плъхове не ни трябват! Ай сиктир, първо се квалифицирайте и внедрите нещо - тогава искайте!!!

Отговори

Бъдеще за България

#72 Re:

2016-08-23 07:25:54

#14: Blq- blq -  

Подобни коментари са причината за състоянието на цялата ни държава! Внедряване на каквото и да е и статии с импакт фактор са възможни само след солидно финансиране. Пълното неразбиране на проблема, комбинирано с насажданото от медиите разделение на народа и внедряването на омраза към интелигенцията, водят до всички явления, които се наблюдават в държавата ни - държава с финансиране на силови структури и без никаква сигурност и зачитане на закона. Замислете се преди да коментирате с омраза, дали исканите средства не са за добро, при положение, че това все пак са хора, решили да останат в България.


Гост

#85 Re:

2016-08-26 06:29:00

#14: Blq- blq -  

 Вие простако! Абсолютно нищо не разбирате за ролята и приноса на науката и инновациите за благоденствието на едно общество. За да искате внедряване, първо трябва да има пари за разработка на такъв продукт. А за да има публикации в списания с висок импакт фактор са необходими добре обзаведени лаборатории на световно ниво. Още и най-важно трябва да има достъп до водещите научни списания. Вие знаете ли че по времето на Т.Живков в основните библиотеките в страната се получаваха повечето световни науачни списания а днес не само че почти нищо не се получава но няма и достъп он-лайнъ(чрез интернет-услуга която е много скъпа!). Същевременно парите които днес получава един докторант едва стигат само изхрани себеси.

Вие би трябвало да разберете че написаното по-горе от Вас граничи с гнусно предателство. 

Очевидно Вие не сте българин, как не вие срам!

Г.П. 

А.А

#98 Re:

2016-08-30 13:08:46

#14: Blq- blq -  

 Ами аз като имам статиии с Импакт фактор...... пак нищо.