Митрополит Николай - пред църковен съд

Quoted post

ДО ГОРАН БЛАГОЕВ В СТОЛИЦАТА

#869 ДО ГОРАН БЛАГОЕВ: РАЗИГРАВАТ "ПЕТИЦИЙКИ" ЗА ПОДКУП

2016-08-10 18:09

С ОТЧАЯНИЕ ВИЖДАМЕ КАК ЛЪСНАХА КЛЕРИКАЛНИТЕ КРОЕЖИ  -ВЖ. 867 ОТ АНОНИМЕН "ГОСТ" КОЙТО Е ЯВНО ОТ ИНИЦИАТОРИТЕ, ДЪРЖАЩИ "НА РЪКА" ПЕТ СТРАНИЦИ БУМАЩИНА С НЕЧЕТЛИВИ ЧЕНГЕЛИ И КОИТО ЗА КРАТКОСТ НАРИЧАМЕ "ПОПАДИИ" -  ДА СЕ РАЗДУЕ НАЦИОНАЛНО НЕГОДУВАНИЕ, ОТ КОЕТО ТЕ ПОД МАСАТА СПАЗАРЯВАТ СЪС ЗАИНТЕРЕСУВАНОТО ПРЕОСВЕЩЕНСТВО И ЗАМОЖНИТЕ МУ АРХОНТцИ ПО-ТЛЪСТИЧЪК  ПОДКУП И ОБЛАГИ, ЗА ДА ДЕПОЗИРАТ В СИНОДА САМО (ЦИТ.):  "... действително положени подписи ...". "... Освен електронен вариант петицията трябва да се подписва и на хартиен носител .Държим да отбележим , че в канцеларията на Синода ще се внесат действително положени подписи..." (цит. 867).  ТРЯБВАЛО, он че ни каже! Хартиени "НОСИТЕЛИ" всякакви, как не, един от друг по-манипулирани - абе МУТРО-ПОЛИТ-ики и в Петицията. Ментета, Юди.

Играчите "на петицийки" всичкото това разиграване го правели на ужким, на шега, НЕДЕЙСТВИТЕЛНО; те си имат свои някакви махленски асеновградски оплаквания за дребни кухненски неуредици  -които са си впрочем напълно в прерогативите на "дядото" да ги коли и беси, бидейки МУТРОполит срещу християни-  и не кандисаха да вдянат от няколкото ясни точни забележки, които им бяха отправени (вж. 836, 837, 843, 850, 854, 855, 856).

Целта им е да олекотят КАЗУСА, за да се изплъзне Никола с едно мъмрене, вместо справедливото НЕДОСТОЕН, ВЪН ОТ БПЦ.

Те затова и подмениха заглавието ВЪН ОТ БПЦ, подлите подлизурковци, за тридесет сребърника... (40? 400?)

Знаейки, че СЪВЕСТ НЕ ТИ ЛИПСВА, ГОРАНЕ, каквото и да те обвиняват средновековните схоласти от отцепилата се от ВИЗАНТИЙСКОТО МАЙЧИНО ПРАВОСЛАВИЕ  (и присламчили се към АЗИАТСКОТО, съветското, сибирското, провинциалното, селяндурското, ДЪЩЕРНОТО, което трябваше да ни следва както в азбуката!) Б.Патриаршия; и виждайки, че те са се барикадирали срещу Живия Живот в своя пашкул и таквизи електроники едвали 'аресват, разчитаме, че като си в Столицата ще намериш как да пробиеш и да изложиш всичките тук ПОДПИСИ, КОМЕНТАРИ И ПРЕПОРЪКИ ПРЕД ПАТРИАРХА.

Юдите и "попадиите" и техни ПопКръстюПодобия знаем какво ги чака на ВИДОВДЕН.

(А те дали ВЯРВАТ в което? Или - професия, значи, службичка, послушание = Прав Си Шефе, препитание ...)

Отговори

до ГОРАН БЛАГОЕВ, София

#910 Re: ДО ГОРАН БЛАГОЕВ: молин за съдействие

2016-09-26 11:56:57

#869: ДО ГОРАН БЛАГОЕВ В СТОЛИЦАТА - ДО ГОРАН БЛАГОЕВ: РАЗИГРАВАТ "ПЕТИЦИЙКИ" ЗА ПОДКУП 

 Както и други се опасяват, с наближаване края на септември петицията предстои да се връчи на синода САМО ВЪРХУ ХАРТИЯ  (което било "действителната" петиция, а ние като не сме "от махлата" Асеновград сякаш не сме хора).

Молим Горан Благоев като достоен НЕУТРАЛЕН ОБЩЕСТВЕН ДЕЯТЕЛ да бъде любезен да намери начин ВЪПРЕКИ СПЪНКИТЕ КОИТО МУ ПРАВЯТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ АРХОНТЕСИ да внесе на вниманието на Негово Светейшество цялостната петиция като ОТ ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИ ВЕК включително критичните плюс похвални становища в коментари.

Поколения ще му бъдат благодарни.