Митрополит Николай - пред църковен съд

ДО ГОРАН БЛАГОЕВ В СТОЛИЦАТА

/ #869 ДО ГОРАН БЛАГОЕВ: РАЗИГРАВАТ "ПЕТИЦИЙКИ" ЗА ПОДКУП

2016-08-10 18:09

С ОТЧАЯНИЕ ВИЖДАМЕ КАК ЛЪСНАХА КЛЕРИКАЛНИТЕ КРОЕЖИ  -ВЖ. 867 ОТ АНОНИМЕН "ГОСТ" КОЙТО Е ЯВНО ОТ ИНИЦИАТОРИТЕ, ДЪРЖАЩИ "НА РЪКА" ПЕТ СТРАНИЦИ БУМАЩИНА С НЕЧЕТЛИВИ ЧЕНГЕЛИ И КОИТО ЗА КРАТКОСТ НАРИЧАМЕ "ПОПАДИИ" -  ДА СЕ РАЗДУЕ НАЦИОНАЛНО НЕГОДУВАНИЕ, ОТ КОЕТО ТЕ ПОД МАСАТА СПАЗАРЯВАТ СЪС ЗАИНТЕРЕСУВАНОТО ПРЕОСВЕЩЕНСТВО И ЗАМОЖНИТЕ МУ АРХОНТцИ ПО-ТЛЪСТИЧЪК  ПОДКУП И ОБЛАГИ, ЗА ДА ДЕПОЗИРАТ В СИНОДА САМО (ЦИТ.):  "... действително положени подписи ...". "... Освен електронен вариант петицията трябва да се подписва и на хартиен носител .Държим да отбележим , че в канцеларията на Синода ще се внесат действително положени подписи..." (цит. 867).  ТРЯБВАЛО, он че ни каже! Хартиени "НОСИТЕЛИ" всякакви, как не, един от друг по-манипулирани - абе МУТРО-ПОЛИТ-ики и в Петицията. Ментета, Юди.

Играчите "на петицийки" всичкото това разиграване го правели на ужким, на шега, НЕДЕЙСТВИТЕЛНО; те си имат свои някакви махленски асеновградски оплаквания за дребни кухненски неуредици  -които са си впрочем напълно в прерогативите на "дядото" да ги коли и беси, бидейки МУТРОполит срещу християни-  и не кандисаха да вдянат от няколкото ясни точни забележки, които им бяха отправени (вж. 836, 837, 843, 850, 854, 855, 856).

Целта им е да олекотят КАЗУСА, за да се изплъзне Никола с едно мъмрене, вместо справедливото НЕДОСТОЕН, ВЪН ОТ БПЦ.

Те затова и подмениха заглавието ВЪН ОТ БПЦ, подлите подлизурковци, за тридесет сребърника... (40? 400?)

Знаейки, че СЪВЕСТ НЕ ТИ ЛИПСВА, ГОРАНЕ, каквото и да те обвиняват средновековните схоласти от отцепилата се от ВИЗАНТИЙСКОТО МАЙЧИНО ПРАВОСЛАВИЕ  (и присламчили се към АЗИАТСКОТО, съветското, сибирското, провинциалното, селяндурското, ДЪЩЕРНОТО, което трябваше да ни следва както в азбуката!) Б.Патриаршия; и виждайки, че те са се барикадирали срещу Живия Живот в своя пашкул и таквизи електроники едвали 'аресват, разчитаме, че като си в Столицата ще намериш как да пробиеш и да изложиш всичките тук ПОДПИСИ, КОМЕНТАРИ И ПРЕПОРЪКИ ПРЕД ПАТРИАРХА.

Юдите и "попадиите" и техни ПопКръстюПодобия знаем какво ги чака на ВИДОВДЕН.

(А те дали ВЯРВАТ в което? Или - професия, значи, службичка, послушание = Прав Си Шефе, препитание ...)