Митрополит Николай - пред църковен съд

Quoted post

Родата

#221 Re: Част от подписалите контра-подписката в защита на Николай Севастиянов

2016-06-10 06:14

#132: Светльо Ангелов - Портос - Част от подписалите контра-подписката в защита на Николай Севастиянов 

 Здравейте г-н Портос, ще ме извинявате, но това каква съм и що съм мисля ,че  Вас въобще не Ви засяга. Когато човек подписва петиция по съвест ,той не ходи да се интересува кой още е подписал петицията. А това че сте писали кой -кой е искам да Ви попитам Вие познавате ли хората за които пишете или просто сте чули от някой нещо и веднага обявявате това на всеуслушание. Вие явно  сте с нездрава фантазия и поради тая  причина се заричам повече да не отварям да вашата подписка защото за мен тя вече не представлява интерес. От махленски клюкарки не се интересуваям. 

Отговори

Светльо Ангелов - Портос

#247 Re: Re: Част от подписалите контра-подписката в защита на Николай Севастиянов

2016-06-10 18:04:13

#221: Родата - Re: Част от подписалите контра-подписката в защита на Николай Севастиянов 

Родата на тоз и на оня не ме интересува - тоз и оня имат рода навсякъде, където някой им се чувства много длъжен или нещо особено от тях очаква. Жалкото е, че Плевен не може да се похвали днес с нищо друго, освен с 1) Кайлъка, 2) Плевенската Панорама, 3) Веригата баничарници из България с име "Плевенски закуски" и с 4) Родата на митр. Игнатий Плевенски на работа в Пловдивска митрополия и приликата си в църковно и духовно отношение с... Враца. Познавайки "харизмата", "ерудицията" и "реномето" на митр. Игнатий, сиреч /анти/способността му да събира край себе си людете, освен срещу интерес или пари, най-вероятно цялата плевенска "епархия" се е пренесла в Пловдив в лицето племениците, племеничките, зетьовете и снахичките му - общо дузина реални епархиоти "на заплата"  на брой.

По-интересно ми стана къде се изгуби подписалият се с името Атанас Манолов в коментарите, защо не виждам коментара му, в който го мернах да ни заплашва всички подписали се, че ще ни съди? Той, който е свещеник с брат си заедно - Виктор и баща си Стоян в Пловдив, са също една емблематична рода в епархията им, която май едничка запази там позициите си в бизнес-църковните среди и за времето на митр. Арсений, и за времето на митр. Николай.

Доста неща могат да се кажат за клана Манолови (и то не само предположения), но чакам да се обади отново, като се надявам да подпише коментара си като свещеник Атанас Манолов, а не само с гражданските си имена.