ЙОГА ПРОПАГАНДАТА НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ

Quoted post


Гост

#47 Re: Re:

2015-05-28 17:24

#45: - Re:  

 "Фанатичните християни със замъглени мозъци" не си позволяват такъв език и изказват мнението си спокойно, без да обиждат никого. Бог ни е дал свободна воля и Той я уважава у всеки един от нас. Всеки има право да избере своя път, но трябва и да е готов да понесе отговорността за своя избор.

Отговори


Гост

#48 Re: Re: Re:

2015-05-28 17:33:56

#47: - Re: Re:  

 Ако сте толкова свободни, защо се плашите от другите религии и философии? Кое Ви прави по-истински от другите?
Вашият избор е съпроводен с постоянен страх от "ада". Как може един любящ бог да ви заповядва да нямате друг освен него. Нали имате право на избор. От 10-те Ви "божи" заповеди,3 от тях са само да нямаш друг бог. Нали е много любящ и ви дава право на избор, защо е нужно това?
Свободата не ви я е дал "Бог", свободата идва от самите вас. Напротив, той ви е заробил,като Ви обещава вечен живот, и само ако прегрешиш, ще ти разгони фамилията.

Как може едно несъществуващо нещо да Ви ужавава. Къде е доказателството за бога, в който вярвате, къде е белобрадият ви старец, който дори си позволявате да изрисувате. О, та вие и Исус рисувате - рус, бял, синеок. Абе такъв израелец преди 2000 години имало ли е според вас. Те са мургави дори.
Сляпото вярване в нещо е присъщо на неразвитите общности, то е породило митовете и религиите.
Ако вярвате в Исус, то тогава трябва и в Зевс, Амон Ра и тн.