Максимална ефективна присъда за Е.Ковачева и реформи в АГ сектор

Quoted post


Гост

#470

2015-04-25 10:48

Ето го и моето мнение, но да знаете, шокирате ме всичките. 

"Доживотна присъда" "Смъртна присъда" "Да я пребием" и после претендирате, че сте добри и стабилни, че сте разумни, че сте съпричастни?! Разумните хора не се водят от чувствата си, нито от гордостта си, а от разум. Къде е вашият?

Що за простотии се изляха в тези коментари... дори не искам да ги чета.

Всички искат отмъщение, а не разумно и справедливо решение. Да си пълним затворите и да губим работна ръка с доживотна присъда заради някаква простотия, която даденият човек е извършил в момент на слабост, е нещо, което ме кара да мразя хората.

Повечето сте залепени от гнева си и нямате капчица реална преценка над ситуацията. Предполагам, че всички вие сте силни хора, без нито една грешка в живота си, които знаят какво е да си на дъното и извършиш някоя простотия? Да, ама не, неопитни говеда до едно, които си мислят, че могат да решават нечия присъда. 

На тази жена трябва да й се забрани работата с деца, евентуално двугодишен изпитателен срок и това е всичко за да бъде безопасен и функционален член на страната си. Всичко над това е гняв и слепота, липса на реална преценка над нещата причинена от изкуствена гордост, която ви кара да се смятате за перфектни. Глупостта идва от липсата на опит. Това, че никога не сте били в подобно положение и не знаете до каква степен човек може да си загуби умра, дори и само от липса на сън. Дори и да знаете, нека ви подсетя, че всеки човек реагира по различен начин.

Един ден като вие проявите подобна слабост (и ви хванат, разбира се), се надявам и вас да ви плюят така, да искат смъртна присъда за нещо, което вие никога не сте искали да сторите.

Отговори

Лора

#502 Re:

2015-04-25 11:18:17

#470: -  

 Ти нещо не си добре , наистина!!! (няма да сложа въпросителна след изречението си, тъй като това не е въпрос, а съм сигурна, че не си добре след като ти прочетох коментара!!!) Да, искаме отмъщение, тъй като знаем, че няма да има адекватна и справедлива присъда от държавата към този изверг. А за това, че е преуморена... тя сама е решила да работи и нощна смяна, по заместване на нейна колежка, която я е помолила да и вземе смяната. За какво е приела, за да бие бебе на 4 дни ли? Дете, което не може да се защити, което не може да й отвърне физически?! Това за мен е комплексирана жена, която си изкарва агресията върху беззащитни същества. Когато се пребие, убие или обезобрази животно, тогава пак всички скачате и искате мъст, смърт, зоо полиция.... каква зоополиция, та ние децата не можем да си защитим, та животните ли..??!!! Не искам такива хора да са ми работната ръка в България, за каква работна ръка ми пишеш, като тя убива, а  не работи!! (ти наистина не си добре) Трябва да лежи в тъмна и малка килия, та всеки ден да се подсеща защо лежи там, защо е заключена и какво деяние е извършила (нечовешко). За мен тази жена (ако мога така да я нарека) абсолютно е осъзнавала какво извършва и прави!!!!!


Гост

#507 Re:

2015-04-25 11:20:58

#470: -  

 Дете имаш ли? 
Или да питам твоя разум къде е? 
Гняв ли? Какво разбиране да проявя към подобен изрод? Какво значи умората да повлияе, ало ти не работиш с дрънкулки, а с живо човешко създание.. Какво може да оправдае подобно поведение.. Благодарение на подобни "решения" на проблемите, благодарение на всичката анархия се докарахме до тука! .. Да ни блъскат децата по улиците, да ги малтретират по учебните заведения, побой в детско отделение... До кога? До кога ще царува простотията ... Това не е хуманно и трябва да се подходи не хуманно! 


Гост

#1012 Re:

2015-04-25 21:17:51

#470: -  

 Е не мога да не те шокирам и с моето мнение-ТИ СИ ПЪЛНО КУКУ.Как може изобщо да омаловажаваш с подобни идиотски аргументи тази гавра с живота.Такива здравомислещи, дървени философи като тебе ни докараха до тук.Съжаляваш за 'работните ръце' на акушерката?Дано не се докопат някой ден до твоето дете,ако недай си боже някой малоумник като тебе реши да мисли и да я оправдае.Честно казано коментара ти ме накара сериозно да се притесня - надявам се ,че не работиш в здравеопазването или сред хора изобщо,защото ако така лежерно подминаваш подобни 'слабости'-жална ни майка на всички!Съжалявам изобщо ,че си изгубих времето да пиша,ясно е че и ти си абсолютен психопат-иди си пий хапчетата и не се показвай навън.