Максимална ефективна присъда за Е.Ковачева и реформи в АГ сектор
Свържете се с автора на петицията
новият живот е дар и чудо на природата, не е нормално "обслужващ персонал " да се прави на Господ. Как е възможно хората да са станали толкова жалки и злобни. Не само у нас. Навсякъде е ад. Но насилието над деца е най- непростимото и безчовечно деяние което не трябва да остане безнакаЗано. Според мен трябва да се даде началото на нов ред - децата над всичко. Те са но бъдещето както и ние сме били нечие такова.
Даже доживотен затвор и е малко.
Възмутена и ядосана до мозъка на костите ми ! Този изрод на жена не заслужава дори да диша въздуха около нас ! Майка съм на 5 деца , порастнали , имам 9 Внука ! Най малката ми внучка е само на 2 месеца ! Ей Богу, тая само да ми се мерне , бих я удушила със страшна злоба и болка за милото малко създание ! Дано се оправи и тоя човешки маймун да получи възможно най тежкото наказание ! Жалко , че няма смъртна присъда за такива чудовища като тази !!!!!
Искам да знаят всички, че този път нещата трябва да стигнат до ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА!
https://www.facebook.com/groups/689340197837956 няма, да има само петиции и коментари под снимките и видеото!
Доживотна присъда за този изрод!!!
Смърт за тази .. Не е изрод нз каква е . Не тъпаците в семейството и да казват ,че не е луда не да се оправдава ,че уморена била всеки има проблеми. Само тя ли се товари с работа. Върнете смъртната присъда и тая да мре като парцал в мъки да изгние. Семейството на бебчо трябва да се държът да са силни.
Не мога да остана безучастна при такова нечовешко поведение . Дай Боже бебенцето да се възстанови напълно и да няма последствия
az ako sam na toq ba6ta dosega zdravo mqsto nqmashe da i ostane,ama te shte q izkarat nevmenqema i pak shte se otarve gadinata
Толкова е страшно, тъжно и грозно. Нападат не само беззащитните животинки, а вече и бебенцата.. Защо човеко добро търсиш, а зло правиш?? Какъв изрод трябва да си за да посегнеш на Животно, Дете, Бебе или да отнемеш човешки живот. Как заспиват и как се будят сутрин.........
| This discussion has been closed. |