Петиция за правото на качествено образование на децата със СОП

Quoted post

morrena

#83 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна же

2015-01-17 17:10

#80: Кристина Николаева - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна женица 

Ами 'що, за разнообразие, не допуснете, че работата ми е свързана с "висене"пред комп. и когато мога, отговарям(защо ли?) на некомпетентните ви съвети? 1) Детето ми посещава само тесен специалист (няма да уточнявам какъв),а квалификацията му не обсъждам,само знам,че я има. Друг е въпросът дали го правя с желание ,или без, но така или иначе се води на рес.подпомагане, защото от това произтичат други необходимости, свърани с детето. Което си е жив рекет, но това е друга тема. 2) С рес. уч-л НЕ работи (с моята помощ се справя добре) и, повярвайте ми, ако всички родители имаха възможност да го правят, нямаше да се възползват от "компетентната"им намеса...С това косвено отговарям на опита ви да проявявате съмнения относно грижите, които полагам за него. 3) Това, което знам, е излишно да ми представяте като "новина"- само че (защо ли вие сама не се сещате?) заради 1 калпав рес.уч-л не бих променила средата на детето, с която е свикнало- с приятелите му и с любимата му учителка, за НИЩО на света! Просто премахнах излишъка и дразнителя от живота му и нещата си дойдоха на място! 3) Споменаването на "специалистите" в 1-вия пост беше просто, за да внеса ирония( която сигурно не сте схванала, щом се "хванахте" да хапете по този повод)- и това ли ще ми забраните?! Божеее, ама защо мислите, че се оплаквам- да усещате такава нотка в постовете ми?! И в тази връзка- вие пък защо продължавате да се пънете да убеждавате хората(а те, в по-голямата си част знаят какво искат, и ще го постигнат- с или без вашите напъни), ами нали вече си получихте потупване по рамото, какво повече очаквате- хонорар ли?! Ееее, голям негативизъм излъчвате- то не бяха обидни квалификации- "нещастна женица","злобар", "егоист"....ами проявете малко сдържаност, каква е тази първосигнална спонтанност?! Ако мислите, че по някакъв начин можете да ме уязвите или обидите- лъжете се-изобщо не ви "отразявам", дори не си правя труда  да прочета брътвежите ви докрай. И бъдете сигурна, че колкото са доволните, толкова са и недоволните от Рес. центрове- не съм само аз!(родители, имам пред вид- иначе хилядите подписи в подкрепа се знае чии са). Наистина не е тук мястото на "недоволните", но просто исках да си направя някои изводи....и успях, благодарение на вас!!

Отговори


Гост

#84

2015-01-17 17:22:52

 Поздравления, Калояне за навременното включване тук!!!

Към morrena:

А чии подписи мислите, че са? Всички родители на децата са се подписали тук със имената си! Те са видими за разлика от ВАС! Само гледайте как растат и колко ще станат в близките дни! Има и една такава - Ваша от преди 2 години, която не е мръднала и с глас от тогава! Мисля около 400 гласа сте събрали за тези две години, а сега погледнете как расте прозорчето горе в ляво! Можете да броите всеки час и всеки ден колко хора се вписват в подкрепа на Ресурсните ни центрове! Е това поне няма как да отречете!

 

 

Кристина Николаева

#85 Re: Re: Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна же

2015-01-17 18:04:57

#83: morrena - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна же 

Morrena, петицията е доста популярна и това е факт. От всички, които са я прочели, ЕДИНСТВЕНО вашите коментари са в дух: "дай да оплюем петицията, авторът й, ресурсните ...", което си е ваше право и както виждате аз го уважавам, като не трия коментарите с обидните ви подмятания. Факта, обаче че сте единствената, представила се за родител,  с негативно отношение към петицията и ресурсните центрове не ви ли навежда на някой изводи?
Към момента петицията е подписана от 3 623 души. Чудесно би било, ако всички те са ресурсни преподаватели. За съжаление, обаче общият им брой за страната е в пъти по-малък.

Дано успеете да си направите още изводи!