Петиция за правото на качествено образование на децата със СОП

Quoted post


Гост

#84

2015-01-17 17:22

 Поздравления, Калояне за навременното включване тук!!!

Към morrena:

А чии подписи мислите, че са? Всички родители на децата са се подписали тук със имената си! Те са видими за разлика от ВАС! Само гледайте как растат и колко ще станат в близките дни! Има и една такава - Ваша от преди 2 години, която не е мръднала и с глас от тогава! Мисля около 400 гласа сте събрали за тези две години, а сега погледнете как расте прозорчето горе в ляво! Можете да броите всеки час и всеки ден колко хора се вписват в подкрепа на Ресурсните ни центрове! Е това поне няма как да отречете!

 

 

Отговори

morrena

#98 Re:

2015-01-17 20:33:04

#84: -  

И да расте, и да не расте....вие сигурно се сещате  общинските служители и директори как действат ( и с ПЪЛНО право!) децата от техните уч-ща да следват парите си- не за заплати и издръжки на РЦ, а за нуждите на децата, ТЕХНИТЕ деца!!!! Така че - не бройте гласовете и не правете съпоставка- както писах в друг пост, и за Пом.уч-ща имало хиляди подписи, но сега в малкото такива, които останаха, се обучават само роми и деца на не толкова загрижени родители- заради (полу)пансионните условия, най- вече!!! Така ще бъде и с РЦ- може и да оставят няколко ефективно действащи (казах "може",но не е сигурно), но при тази напоритост на общините (благодарение на тях се заговори за закриване на РЦ)....няма как да ги спрете, и още 10 петиции да пуснете. Казвам го БЕЗ злоба и с това отгварям и на останалите, които ми приписват този епитет.


Гост

#126 Re:

2015-02-11 19:57:40

#84: -  

 Хайде, хайде, сами знаете отговора на въпроса си. Тези подписи са на стринки, лели, съседки и тем подобни, защото госпожа директорката лично ще проверява колко списъци е попълнил всеки!!!!