Петиция за правото на качествено образование на децата със СОП

Quoted post

Кристина Николаева

#85 Re: Re: Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна же

2015-01-17 18:04

#83: morrena - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна же 

Morrena, петицията е доста популярна и това е факт. От всички, които са я прочели, ЕДИНСТВЕНО вашите коментари са в дух: "дай да оплюем петицията, авторът й, ресурсните ...", което си е ваше право и както виждате аз го уважавам, като не трия коментарите с обидните ви подмятания. Факта, обаче че сте единствената, представила се за родител,  с негативно отношение към петицията и ресурсните центрове не ви ли навежда на някой изводи?
Към момента петицията е подписана от 3 623 души. Чудесно би било, ако всички те са ресурсни преподаватели. За съжаление, обаче общият им брой за страната е в пъти по-малък.

Дано успеете да си направите още изводи! 

Отговори


Гост

#86

2015-01-17 18:33:09

Точно така, Кристина! Подкрепата на хората

говори сама за себе си!

 

morrena

#91 Re: Re: Re: Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна же

2015-01-17 19:29:36

#85: Кристина Николаева - Re: Re: Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна же 

 Точно ВИЕ да се изживявате като обидена?! Само си вижте заглавието на поста - такиви обиди да прочетохте в някой от моите? Както казах- не е тук мястото на недоволните, затова съм единствена, но това мен не ме притеснява! Важен е крайният резултат, който никой не знае какъв ще бъде, но бъдете сигурна- веднъж заговори ли се за промяна, тя става- рано или късно. И за Пом.уч-ща имало хиляди подписи, както разбрах от гост 77, но колко такива останаха? Хубаво, стана ясно- вие сте доволна, аз не съм и нито аз, нито вие ще отстъпим от позициите си. Времето ще покаже дали ще надделее здравият разум и ще се разчупи стереотипа, или ще се оставим на течението.... А на вас, колкото и неуместно и нелепо да звучи, ви пожелавам да попаднете, поне за кратко, точно на такъв "специалист", по повод на когото изгубих толкова ценно време в писане! Успех ви пожелавам- надявам се да успеят да изведат детето ви трайно(не временно) от аутистичното с-яние! Наистина пожеланията ми са искрени!