Петиция за правото на качествено образование на децата със СОП

Quoted post

Кристина Николаева

#71 Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна женица от поста по-гор

2015-01-16 18:36

#67: morrena - Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна женица от поста по-горе!!! 

 Напротив, този "манифест" е написан от мен - майка на две деца, едното от които е с аутизъм. А вие каква сте? Цял ден гризете петицията .... Чудно ми е, как родител на дете със специални нужди разполага с толкова свободно време? 
И страно, но ресурсната на сина ми не е зоолог, ще ви разочаровам - логопед е. И сина ми я обича, и се радва като я види. Сълзите в очите му се появяват при приключването на часа му с нея. Виж ти какво разминаване!

Отговори

morrena

#74 Re: Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна женица от поста по

2015-01-16 19:49:22

#71: Кристина Николаева - Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна женица от поста по-гор 

 Като прочетете по- горния ми пост, ще получите отговор на зададените въпроси. Радвайте се, че сте извадили късмет с рес.си учител- специалист, но ви уверявам, че ако не беше логопед, а някакъв въображаем "специалист", реакцията ви щеше да е по- остра и от моята. Защото вие сте спокойна, че детето ви плаче след раздялата си с учителката, а моето- преди и по време на срещата си с нея, което натоварва и него,и мен. Не разбирам "чуденката" ви относно свободното ми време, намирам я за неуместна и не мисля да я коментирам.Само не се опитвайте да ми припишете липса на грижи и внимание към него, това е най- лесно....и не е истина, но не мисля да давам отчет за това как планирам и организирам деня си!