Петиция за правото на качествено образование на децата със СОП

Quoted post

morrena

#67 Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна женица от поста по-горе!!!

2015-01-16 09:09

#63: - Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна женица от поста по-горе!!!  

Голяма пропаганда!!! Няма как да не стане ясно, че със зъби и нокти драпате за синекурската си работица- този "манифест" не е написан от родител! И как, моля, разбрахте, че съм "нещастна женица" и "злобар"( пази, Боже, от уч-л, който ползва в речника си подобни обидни епитети)?! Или вие, "специалистите"от Рес. центрове така наричате и с такъв "благороден и професионален" поглед гледате на родителите на деца със СОП?! Е, много жалко- но не за мен и други като мен, а за вас и цялата ви гилдия!!!! Наистина тежко и горко на децата и бъдещето им! Хммммм, Бог Тангра, казвате.....Но в случая е по-уместно да говорим за Бог Шуриле (щом сте решили да намесваме и Боговете),защото, твърди се, той е създал видимия свят и човека... А това, което съм написала, съм го виждала със собствените си очи и е видимо не само за мен. Апроро, не знам- с Божията или без неговата намеса, но моето дете категорично ОТКАЗВА работа с рес. уч-л и пр."специалисти"- не с усмивчица, а със сълзи на очи! Защо ли?!!!

Отговори

Кристина Николаева

#71 Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна женица от поста по-гор

2015-01-16 18:36:24

#67: morrena - Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна женица от поста по-горе!!! 

 Напротив, този "манифест" е написан от мен - майка на две деца, едното от които е с аутизъм. А вие каква сте? Цял ден гризете петицията .... Чудно ми е, как родител на дете със специални нужди разполага с толкова свободно време? 
И страно, но ресурсната на сина ми не е зоолог, ще ви разочаровам - логопед е. И сина ми я обича, и се радва като я види. Сълзите в очите му се появяват при приключването на часа му с нея. Виж ти какво разминаване!