Правосъдие за собствениците на кобилата при метрост. Г.М.Димитров

Quoted post


Гост

#78

2014-09-26 12:00

Тази петиция е поредното доказателство, че нашата държава все още се нуждае от петиции за да защитава обществото си, тъй като няма здраво законодателство или власт,която да го извърши! Вярвам,че подобни изяви на агресия над невиино животинче(каквото е пребитото конче от Г.М Димитров, се равнява на престъпление, което е заслужава подобаващо наказание! Не можем да оставим подобни "червеи", да прояждат ябълката на нашето общество, а ние да не правим нищо по въпроса! Замисляли ли сте се,че хора очевидно с не особено здрави морални разбирания, които измъчват животни, за които няма закони, един ден ще упражнят насилие и върху хора, така както са го правили с животни! Тогава отново ли ще стоим безучастно?! Изключително съм щастлива,че тази петиция съществува, за да мога да я подпиша и да подкрепя каузата зад нея! Искренно се надявам,че справедливостта ще възтържествува!

Отговори

Хрис

#84 Re:

2014-09-26 12:18:56

#78: -  

 Аз не съм много щастлива от съществуването на тази петиция, но я подписах разбира се! Искам да бъдат наказани и ТРЯБВА да бъдат наказани, но едва ли ще се случи.

Избутвам настрана чувствителност, любов към животните, състрадание и т.н. Ще акцентирам върху друго - както ти каза, мила, щом с благо по нрав животно постъпват така, какво остава за човек, а не дай си Боже опърничав или чапат човек (Какво!? Директно ще го колят ако не им се подчини ли?) и второ не по-малко важно - що за отношение към същество, което ти ВАДИ ХЛЯБА. Точно както се отнасят и към нас - ние влачим каруцата, плащаме луди данъци за да им се осигуряват какви ли не помощи и привилегии, а в отплата КАКВО????

Щастливам съм обаче, че все някаква справедливост блесна тук - конят им беше отнет, при това от нежни ръце. Благодаря Ви, момичета, че ви има! Тези, които първи се отзовахте и се престрашихте да им се опълчите на тия мърши! Благодаря и на останалите хора, които са пристигнали на мястото в последствие, без вас не се знае крехките девойки дали щяха да успеят! Вие сте важните и ваша е заслугата!

Държах се в течение почти постоянно какво се случва, най-много се страхувах за Стеф и Борислава, "виждах" как се развиват нещата... държава дефакто нямаше... току така се появи под някаква форма (за момент полиция), току така се позачуди какво да прави и току така просто се изнизва, оставяйки ви да се оправяте САМИ! Е СПРАВИХТЕ СЕ! 

От тук следва, че на нас държава не ни трябва! Или поне не тая! Така че - ЗАКРИВАЙ и си гради нова на чисто!