Правосъдие за собствениците на кобилата при метрост. Г.М.Димитров

Хрис

/ #84 Re:

2014-09-26 12:18

#78: -  

 Аз не съм много щастлива от съществуването на тази петиция, но я подписах разбира се! Искам да бъдат наказани и ТРЯБВА да бъдат наказани, но едва ли ще се случи.

Избутвам настрана чувствителност, любов към животните, състрадание и т.н. Ще акцентирам върху друго - както ти каза, мила, щом с благо по нрав животно постъпват така, какво остава за човек, а не дай си Боже опърничав или чапат човек (Какво!? Директно ще го колят ако не им се подчини ли?) и второ не по-малко важно - що за отношение към същество, което ти ВАДИ ХЛЯБА. Точно както се отнасят и към нас - ние влачим каруцата, плащаме луди данъци за да им се осигуряват какви ли не помощи и привилегии, а в отплата КАКВО????

Щастливам съм обаче, че все някаква справедливост блесна тук - конят им беше отнет, при това от нежни ръце. Благодаря Ви, момичета, че ви има! Тези, които първи се отзовахте и се престрашихте да им се опълчите на тия мърши! Благодаря и на останалите хора, които са пристигнали на мястото в последствие, без вас не се знае крехките девойки дали щяха да успеят! Вие сте важните и ваша е заслугата!

Държах се в течение почти постоянно какво се случва, най-много се страхувах за Стеф и Борислава, "виждах" как се развиват нещата... държава дефакто нямаше... току така се появи под някаква форма (за момент полиция), току така се позачуди какво да прави и току така просто се изнизва, оставяйки ви да се оправяте САМИ! Е СПРАВИХТЕ СЕ! 

От тук следва, че на нас държава не ни трябва! Или поне не тая! Така че - ЗАКРИВАЙ и си гради нова на чисто!