Против отстраняването на Диана Савова от директорски пост

Quoted post

Живко Букоров

#25 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-29 15:37

#16: :)))) - Re: Re: Re: Re: Re:

Колко насериозно може да приеме човек коментарите, идващи от някой, който се е представил с няколко усмивки  ->":))))"и гръмкия псевдоним "Смяхче". Преглеждам коментарите и няма как да не ми се набие на очи че отрицателните мнения са на 90% твоите. Значи от една страна имаме една група от хора които по една или друга причина подкрепят г-жа Савова, а от другата страна си ти - г-н/г-жа/г-ца "Смяхче" (преминах на "ТИ" защото те чувствам някак "близък/ка"). Това с падналия авторитет на училището, парите за стипендии, хотелчето, количката...ааа уууу - несериозно. Дори думата несериозно придава твърде голяма сериозност на нелепите ти изказвания. Когато искаш да кажеш нещо и то наистина да значи нещо за тези, на които си го казал, логично е на първо време да имаш някакви доводи, обосновка, теза, доказателство, такива неща (за справка, учат се в училище, не по кафетата ;) ). Второ "необходимо, но не достатъчно условие" (това го помня от математиката) е да се представиш с някакво име най-малкото, да речем твоето например :) Това с усмивките -> ":))))", не може да предизвика нищо друго освен усмивки в читателите на твоите бисери.  В този ред на мисли, казвам се Живко Букоров, завършил съм през 2003 година. Диана Савова ми беше класен ръководител. Нещата на които тази жена ме е научила далеч надхвърлят пределите на матекамиката, защото Диана Савова е преди всичко ЧОВЕК, и след дова всичко останало. Пиша си тук и си мисля, че ти надали ще ме разбереш, все пак не са ти писали хубавата оценка (пълна драма), накарали са те да ходиш на училище по нормален график (кощунство), без парно (тук ме разчуства) и това където се вживя в ролята на бунтаря, който единствен е прогледнал сред вечно мълчащия и вървящ с наведена глава български народ...къде са оскарите, дайте и/му някаква награда не издържам...Такива учители и ХОРА като г-жа Савова остави че са рядкост - сигурно вече ги няма. И заради такива разглезени деца като теб или разглезени непораснали деца като някои преподаватели, които се чудяд как да нахранят лакомото си его, учители като г-жа Савова ще остават все по-малко. За щастие има и ученици и родители, които са със съзнанието си и имат чувство за правилно и грешно, за добро и лошо, за истинско и фалш.
PS: Прочети го пак, помисли, помисли още малко и ако наистина имаш какво да кажеш по темата - пиши ;)

Отговори


Гост

#33 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-29 20:27:10

#25: Живко Букоров - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Отдавна не бях чела нещо добро и стойностно! Съжалявам, че не съм ти преподавала, но се надявам да остана, за да срещна други, като теб! :-)

Онник

#44 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-31 10:54:02

#25: Живко Букоров - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Добре казано. Дано и да бъде разбрано. Смяхче, ако има нещо неясно и искаш да ти бъде обяснено лично, винаги съм насрща.


Гост

#46 Didi

2014-03-11 22:25:14

#25: Живко Букоров - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Толкова добре казано, че нямам какво да добавя. А тази дето пише най-вероятно е нещастната Бакалова. Айде по-добре тя вече да тръгне на работа, защото ни омръзна да ходим на училище рано сутрин и да мръзнем, защото не знаем ще имаме ли часове или  пак няма да имаме заради нейните "болнични". Аман от дребни човечета с големи амбиции!