Против отстраняването на Диана Савова от директорски пост
Живко Букоров |
/ #25 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2014-01-29 15:37#16: :)))) - Re: Re: Re: Re: Re: Колко насериозно може да приеме човек коментарите, идващи от някой, който се е представил с няколко усмивки ->":))))"и гръмкия псевдоним "Смяхче". Преглеждам коментарите и няма как да не ми се набие на очи че отрицателните мнения са на 90% твоите. Значи от една страна имаме една група от хора които по една или друга причина подкрепят г-жа Савова, а от другата страна си ти - г-н/г-жа/г-ца "Смяхче" (преминах на "ТИ" защото те чувствам някак "близък/ка"). Това с падналия авторитет на училището, парите за стипендии, хотелчето, количката...ааа уууу - несериозно. Дори думата несериозно придава твърде голяма сериозност на нелепите ти изказвания. Когато искаш да кажеш нещо и то наистина да значи нещо за тези, на които си го казал, логично е на първо време да имаш някакви доводи, обосновка, теза, доказателство, такива неща (за справка, учат се в училище, не по кафетата ;) ). Второ "необходимо, но не достатъчно условие" (това го помня от математиката) е да се представиш с някакво име най-малкото, да речем твоето например :) Това с усмивките -> ":))))", не може да предизвика нищо друго освен усмивки в читателите на твоите бисери. В този ред на мисли, казвам се Живко Букоров, завършил съм през 2003 година. Диана Савова ми беше класен ръководител. Нещата на които тази жена ме е научила далеч надхвърлят пределите на матекамиката, защото Диана Савова е преди всичко ЧОВЕК, и след дова всичко останало. Пиша си тук и си мисля, че ти надали ще ме разбереш, все пак не са ти писали хубавата оценка (пълна драма), накарали са те да ходиш на училище по нормален график (кощунство), без парно (тук ме разчуства) и това където се вживя в ролята на бунтаря, който единствен е прогледнал сред вечно мълчащия и вървящ с наведена глава български народ...къде са оскарите, дайте и/му някаква награда не издържам...Такива учители и ХОРА като г-жа Савова остави че са рядкост - сигурно вече ги няма. И заради такива разглезени деца като теб или разглезени непораснали деца като някои преподаватели, които се чудяд как да нахранят лакомото си его, учители като г-жа Савова ще остават все по-малко. За щастие има и ученици и родители, които са със съзнанието си и имат чувство за правилно и грешно, за добро и лошо, за истинско и фалш. |
|
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
Импийчмънт на Румен Радев
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК КАТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТ С ОБРАЗОВАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА НАТАЛИЯ КИСЕЛОВА
4092 Създадено: 2025-06-02
Петиция за забрана на партия „Възраждане“
2383 Създадено: 2025-06-04
Петиция за достойно заплащане на медицински работници
2107 Създадено: 2025-05-30
ПЕТИЦИЯ за правата на работещите в детските градини на Република България
2921 Създадено: 2025-05-21
Йоана Богомилова беше дете, не статистика – НЕ на престъпната тишина в МБАЛ Шумен!
589 Създадено: 2025-06-02
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
3657 Създадено: 2020-12-21
ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ОТНОСНО ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2026 Г.
2247 Създадено: 2025-05-10
Закони за чиста енергия без сеч на гори и унищожение на ценни земи
3069 Създадено: 2025-05-20
Подписка за спешни мерки срещу агресивното поведение на Аделина в Сапарева баня!
331 Създадено: 2025-06-05
ПЕТИЦИЯ ПРОТИВ връчването на присъдената Голямата Славейкова награда за лирика за 2025 г.
284 Създадено: 2025-06-04
Петиция за изграждане на околовръстен път на Кърджали
504 Създадено: 2025-05-27
Петиция за задължително присъствие на квалифицирано медицинско лице в дискотеките
4545 Създадено: 2025-05-26
Да спасим една българска майка да не бъде екстрадирана в САЩ
994 Създадено: 2025-05-28
ПЕТИЦИЯ Да спасим дърветата на Габрово!
144 Създадено: 2025-06-04
Петиция за справедлива организация на червената зона в КвАРТал
117 Създадено: 2025-06-04
За разследване антибългарската дейност на Христо Грозев
109 Създадено: 2025-06-01
Да се намалят учебните часове през летните месеци в 23 СУ „Фредерик Жолио-Кюри“, София
96 Създадено: 2025-06-06
Бъдеще за децата и лица с увреждания
594 Създадено: 2025-05-12
„Настояваме за институционален контрол върху управлението на язовир Йовковци“
1259 Създадено: 2025-05-19
За запазване на домовете в село Плана.
459 Създадено: 2025-05-26