Снемане на имунитета на Волен Сидеров и подаване на оставка

Quoted post


Гост

#25

2014-01-07 17:21

Френски дипломатически служител е станал жертва на обиди и заплахи от страна на български гражданин по време на полет на компания България Ер от София за Варна, на 6 януари вечерта.
Този гражданин е отправил груби упреци към него, свързани с националността му, и е използвал депутатските си права за да изиска проверка на документите за самоличност на дипломатическия служител, при положение че, не бидейки полицай, той няма такива правомощия.
Посолството на Франция напомня, че дипломатическите и консулските служители са защитени от Виенската конвенция от 18 април 1961 година и че е задължение на българските власти да вземат всички необходими мерки за да не бъде допуснато посегателство върху личността, свободата и достойнството на тези служители.“

Отговори


Гост

#66 Re:

2014-01-07 21:22:00

#25: -

Това лице нанесе дългосрочни щети на Родината ми! СЪД!!!!!!!!!!!

Informiran

#205 Re:

2014-06-04 08:53:56

#25: -

Служителите в чуждите посолства трябва да се държат неутрално, да не изразяват политически пристрастия и да не се намесват във вътрешните работи на суверенна България! Но в много случаи те се държат като назидатели и ни мислят за недоразвити!  Те се намесваха, ходеха да окуражаваоат соросчетата миналото лято на жълтите павета! Да си припомни френският посланик, че първото евангелие, над което са се клели френските крале/ явно без да го разбират!/, е било българско!