За забрана на голите и полуголи мъже и жени на плажа!

Quoted post


Гост

#1

2013-05-30 07:49

докато мълчим, обществото деградираме като цяло, време е да си кажем не само мнението, но със съвместни усилия да спрем това безобразие! Тези хора нямат морал, чистота, нямат нищо свято, да не говорим, че не им пука за децата! Докато не е твърде късно, да спрем тия нагли хора!Но ще е по - добре не само в Бургас да се спре това безчестие!

Отговори

Президентът

#26 Доста ориенталско/тоталитарна петиция

2015-02-09 11:40:13

#1: -  

 Доколкото прочетох, мотивите за тази петиция са, че 8 годишното дете на инициаторката я попитало защо тези хора са голи и тя като не е могла да се сети какво да му отговори, решила да разреши проблема, като го премахне или поне инициира подобна глупава петиция.

 

Госпожо, много по-лесно ще е да кажете на детето си, че хората под дрехите са голи /по добре да го научи от вас, а не от порно филмите в интернет/, както и че някои хора предпочитат да се пекат без бански, други със, а трети с фереджета /визирам ислямските държави/.

 

Не мисля, че голотата по плажовете е някакъв реален проблем - по скоро е буря в чаша вода на вашето подсъзнание. Не всяка голота е свързана със секса - образовайте се и ще разберете. Интернет е пълен с обяснения за натуризма...


И последно - в нормална Европа голото тяло на плажа изобщо не е проблем. Проблем е в Турция и ислямските държави. У нас - част от хората носят остатъци от турското робство явно, но е добре да си погледнат календара - 21 век сме.

 

Така че - живейте и не пречете на другите да живеят. Вас никой няма да ви кара да си сваляте банските на плажа насила, така че не карайте и вие другите хора да живеят като вас.

 

И един приятелски съвет - преди да съдите, отидете поне веднъж голи на плажа и ще разберете за какво става въпрос.