За забрана на голите и полуголи мъже и жени на плажа!

Президентът

/ #26 Доста ориенталско/тоталитарна петиция

2015-02-09 11:40

#1: -  

 Доколкото прочетох, мотивите за тази петиция са, че 8 годишното дете на инициаторката я попитало защо тези хора са голи и тя като не е могла да се сети какво да му отговори, решила да разреши проблема, като го премахне или поне инициира подобна глупава петиция.

 

Госпожо, много по-лесно ще е да кажете на детето си, че хората под дрехите са голи /по добре да го научи от вас, а не от порно филмите в интернет/, както и че някои хора предпочитат да се пекат без бански, други със, а трети с фереджета /визирам ислямските държави/.

 

Не мисля, че голотата по плажовете е някакъв реален проблем - по скоро е буря в чаша вода на вашето подсъзнание. Не всяка голота е свързана със секса - образовайте се и ще разберете. Интернет е пълен с обяснения за натуризма...


И последно - в нормална Европа голото тяло на плажа изобщо не е проблем. Проблем е в Турция и ислямските държави. У нас - част от хората носят остатъци от турското робство явно, но е добре да си погледнат календара - 21 век сме.

 

Така че - живейте и не пречете на другите да живеят. Вас никой няма да ви кара да си сваляте банските на плажа насила, така че не карайте и вие другите хора да живеят като вас.

 

И един приятелски съвет - преди да съдите, отидете поне веднъж голи на плажа и ще разберете за какво става въпрос.