Справедливост за Йордан Опиц

Sveta

/ #122 Spravedlivost...

2012-09-29 22:09

#121: Ekspert -

Absolutno Verno. Horata, koito sa pristrasteni kam droga mogat da izvarshat ubiistvo ne samo kogato sa v sastoyanie na abstenziya, no i kogato sa vzeli drogata, pod vazdeistvie na neya. Zavisi kakav vid e drogata i kakvi haluzinazii predizvikva. Skoro imashe sluchai v Los Angeles kadeto pod vluyanie na nyakakav nov vid droga edin drogiran mladej, zapochna da yade lizeto na drug chovek.

Ima droga koyato predizvikva misli za presledvane i drogiraniat moje da ubie savsem nepoznat i nevinen chovek na ulizata, zashtoto mu se storilo, che nepoznatiya mu e vrag i iska da go ubiva. Izpolzvane na droga e neshto ujasno i tryabva da se zabrani sas zakon!

Koito prodava droga da bade osajdan na Smart.

Da, gospodin Opiz e nevinen i vmesto da go vkarvat v zatvor, tezi koito sa zameseni v prodavane na droga na mladeji i tezi koito sa go osvobojdavali 90 pati tryabva da izplatyat 500 000 leva obezshtetenie na gospodin Opiz. Na semeistvoto na pochinaloto momche sashto da se izplati nyakakva suma, zashtoto sistemata ne e uspyala da predotvrati negovata smart kato go prati na lechenie ili v trudova koloniya kadeto da raboti i se lekuva.

S yvajenie,

Sveta i semeistvo