БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕНА ОТ ХРИСТА БОГА, АКО ЗАБРАНИМ АБОРТА ЗАВИНАГИ


Гост

/ #25

2016-05-04 08:45

Подписах тази петиция, защото българската националност е застрашена от изчезване, а това е понеже губи своята благодат от Бога поради огромният грях, който върши - позволените аборти! Поради невежество голяма част от жените посягат на най-ценното си - своята рожба, защото не знаят последствията както за себе си, така и за своето неродено и некръстено дете, чиято душа никога не може да наследи царството Божие след смъртта на тялото. А този грях за майката носи чудовищни поражения върху нейната личност и върху безсмъртната й душа, която вместо блаженство, наследява вечни мъки.
Незнанието обаче не е оправдание!
Освен този закон, хората трябва да бъдат ограмотени и както жената, така и мъжът, който също носи отговорност за децата си, да бъдат информирани какво се случва с тяхната душа сега и след смъртта им, както и на техните неродени и убити в утробата деца. За това трябва да спомогне цялото общество и законодателната ни власт, която упорито държи хората в информационна спепота под предлог, че религията не бива да се изучава в училище. Защо, щом сме българи и сме православни християни като народ?!
Ако децата ни от малки са образовани по тези въпроси, а не да получават "сексуално образование", няма да съществува тази масова престъпност с извършване на най-жестокото убийство над човек - убийството на дете от собствените му родители.
Греховните безбрачни практики, също са причина за този позор и цената ще бъде тази, която са платили двата града Содом и Гомор и където сега се намира Мъртво море.
Информирайте се братя и сестри! Не стойте в духовна спепота, защото всички ние след време плащаме прескъпо за стоенето ни със затворени очи!
Бог с вас!