ПЕТИЦИЯ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА „КЪЩАТА С ЯГОДИТЕ“


Гост

/ #25

2016-02-17 06:05

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЗЛАТЕВ, НЕКОЛКОКРАТНО ОТПРАВЯНОТО КЪМ ВАС ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БЕЗПЛАТНО ВИСОКО ПРОФЕСИОНАЛНО ПРОУЧВАНЕ, ЗАСНЕМАНЕ, ОБСЛЕДВАНЕ, АНАЛИЗИРАНЕ И ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ ЗА РЕСТАВРАЦИЯ И АДАПТАЦИЯ НА СГРАДАТА И ДВОРА НА УЛ. "САН СТЕФАНО" Nо 6 В ГР. СОФИЯ, С УЧАСТИЕТО НА ВОДЕЩИ ЕКСПЕРТИ ПО НЕДВИЖИМО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ОТ БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА, ВСЕ ОЩЕ Е В СИЛА!!! ЗАПОВЯДАЙТЕ!!! ОЧАКВАМЕ ВИ!!! РАБОТАТА НИ ЩЕ БЪДЕ ВЪВ ВАША ПОЛЗА!!!
(Изобщо не вярваме, че толкова не желаете да разсъждавате в своя полза - всеки друг ПРЕДПРИЕМАЧ ОТ ВАШИЯ РАНГ отдавна би преценил и БИ БИЛ УВЕРЕН колко В ПЪТИ ПО-ДОХОДОНОСНА би била една реставрирана по всички правила стара сграда - паметник на културата, с умело внедрени съвременни функции, отколкото след т.нар. преизграждане - фалш и бутафория... Помислете само за миг, уважаеми г-н Златев - ВСИЧКИ И ВЪВ ВСИЧКО ТЪРСЯТ И ЦЕНЯТ ИСТИНСКОТО, а не фалшивото!!! Включително и Вие, уважаеми г-н Златев!!! Проучете внимателно подбудите на Вашите съветници за разрушаването на това УНИКАЛНО АРХИТЕКТУРНО БИЖУ и ще се уверите, че са насочени НЕ КЪМ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ, а към техните!!! Проверете всичко и всички, преценете и решете сам!!! Не позволявайте да Ви заблуждават!!!)
ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И ПРОСВЕТЛЕНИЕ!!!

п.п. В случай че тези думи достигнат до Вас и Ви подтикнат да ни се обадите, моля да се свържете с нас тук, чрез петицията, за да бъдат информирани всички, които не са равнодушни към културните ценности.




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...