За равни права на пушачи и непушачи!
Свържете се с автора на петицията
Re:
А защо цивилизацията допуска производстовто на цигарени изделия? Апелирайте за това, а не за пълната забрана .
Re: Re:
А знаете ли, че има полза и от тютюна? Някой чувал ли е за "тютюневата киселина", лекарство което се изписва за лекуване на болестта на Рейно?
А да сте чували и гледали по телевизията, че има хора, които цял живот са били върли пушачи и живеят до 100 години?
Медицината все още е голяма длъжница на хората и тя не е наясно колко вреди и колко е полезно тютюнопушенето, или други подобни "пороци"
Re: Тютюнопушенето и вредата, или ползата от нега
#400: глас народен - Тютюнопушенето и вредата, или ползата от нега
отговарям веднага милиард и двеста милиона пари от здравната каса Дянков ги преведе в държавния бюджет.това са народни пари а не на Дянков или държавата.затова няма да има парi за лечение.министър Атанасова вместо да се занимава с пушене и цигари да се заеме с провалената здравна система.не да закрива болници а да отваря нови.
Re: Кого се опитвате да заблудите?
от Николй Донков
"Изобщо не им е платено, сори, но изпускате един много важен момент. На тези хора (непушачите) им е дадена възможност да мачкат и дискриминират законно пушачите, даден им е жертвен агнец към когото да насочат гнева си, даден им е враг, дадено им е да се чувстват по-хора от други хора, дадено им е да се считат за еволюирал човек. И вие мислите, че ще се откажат от тази си позиция ей така?! Видяхте ли я оная д-р Гешанова в бтв вчера сутринта? Чухте ли я? Да сме излезнели на улицата и да сме пушели по половин цигара, какво толкова щяло да ни стане... и с една фанатична, злобна, мазна физиономия "загрижена" за нашето здраве... Такъв дебил ще се откаже ли от позицията си да крачи по телевизии, да раздава "добродетели" и да размахва пръст? Не, няма да се откаже. Никога."
Б.Р.от мариана с любезното разрешение на николай донков
Re: Re: Re
вчера непушачите проведоха своя протест пред здравното министерство.от наша страна никой не писа нищо за събитието в този форум. проявихме нужното уважение да не обсъждаме тяхното право да протестират.да видим какво уважение проявяват те когато протетираме ние.веднага се пишат коментарии от типа:"вие нямате никаво право да протестирате","пушачите нямат никакви права","това ли е най важното та протестирате","нямате права","кой ви дава право да протестирате" и един бисер от бунището:"с какво право възроптавате"това са извадки само от този форум не смятаме да изреждаме всички доста са.ето това е прехвалената им "толерантност и разбиране на различните от тях" позиция която постоянно публикуват във форумите.
Re:
Абсолютно точно казано. В тази държава е по-вероятно да умреш от здравеопазване, а не от тютюнопушене. Това "магистрално" правителство прекали по всички параграфи. Един нормален закон не се пръкна. Забраниха пушенето тотално, но преди това одраха по 10 кожи от собствениците да направят вентилация и да олекнат с някакви си 10-15 хиляди. Що не забранят ГМО-тата??? Не можело да пуша, но на синът ми в училище може съвсем легално и безконтролно да му продават дрога. Циници!!!
Re: Кого се опитвате да заблудите?
Re:
Какви равни права могат да имат убийци и жертви?????????? Вмирисани, вонящи на пепелници самоубийци, които не осъзнават колко си вредят, защото съзнанието и ума им са замъглени от пушечна завеса ;)
Re: Re: ИМАМ ПРАВО ДА ДИШАМ
#401: гост - Re: ИМАМ ПРАВО ДА ДИШАМ
Щото в залата за непушачи се даваше да се пуши, затова сега няма вече и такива залии
Re: Re: Re:
Тютюнева киселина пий като си болен, ама като не си болен знарочно ли ще се разболяваш бе
Re:
..със сигурност Рака няма предпочитания..
Мъдрите книги(за който може да чете),казват:
НЕ ПОЖЕЛАВАЙ НИКОГА ТОВА,КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ !!!!
тази война между пушачи и непушачи няма да свърши никога.тези обиди,псувни, закани за саморазправа,цинични изявления и още доста други които няма смисъл да изреждам срещу пушачите не можем да ги забравим а и не трябва.ако не ми вярвате прочетете другите форуми всеки знае какво е това гугъл потърсете и сами ще се убедите.
Сегашният регламент създава изкуствено противопоставяне, отвличащо вниманието от остри проблеми в обществото! Цели и ограничаване на събиранията и обмена на мнения и самоорганизация!
Пушачите поне си плащат!А непушачите?!Това в кръга на шегата,разбира се.Лечението става с пари на осигурените и даже остават,че Дянков ги прибира!Някои сметнаха в сайта на Дневник,че тая голяма цифра означава,че за 2 милиона пушачи държавата харчи по около 100 лв годишно?!Какъв коментар може да има след подобна сметка?!Колко са им осигуровките на месец?
| This discussion has been closed. |
Re: ИМАМ ПРАВО ДА ДИШАМ
#393: PePsi - ИМАМ ПРАВО ДА ДИШАМ
Ами като искаш да дишаш чист въздух иди в заведение, в което няма да се пуши, или в отделеното за непушачи място. Ти с какво си повече от пушача? Ами ако вониш на някой префарцунен парфюм и на мен няма да ми е угодно да дишам аерозолните му изпарения, коита също вредят на здравето.