Сигнал до Прокуратурата относно действията на Волен Сидеров
Свържете се с автора на петицията
Гост#151 Jun 29, 2013, 06:57
Волен е национално бедствие...
Гост#152 Jun 29, 2013, 17:23
Не на фашизоидни лумпени.
Гост#153 Jun 30, 2013, 18:43
Ще се радвам да се вслушат управляващите!!!
Гост#154 Jul 01, 2013, 08:40
Нямам думи от толкова простотия ...
Гост#155 Jul 01, 2013, 13:30
Re: това е другата петиция
Гост#156 Jul 01, 2013, 19:50
Напълно съм съгласна с вашето мнение. Аз лично никога не съм симпатизирала на тази партия и никога не съм харесвала Сидеров. Но това, което си позволява сега минава всички граници. И както казва проф. Калин Янакиев в своята статия за Vesti.bg "практически съвпада с поведението на ранните улични дейци на НСДАП на Адолф Хитлер." Нима на това трябва да учим децата си. Самия факт, че не се предприемат мерки срещу Сидеров и неговите подчинени, дава повод подобно арогантно държание да стане пример да подражание на младите хора в България. Не бих желала моите деца и внуци да бъдат възпитавани в такъв дух.
Гост#157 Jul 02, 2013, 15:45
Господа от прокуратурата!
Унизително е, да се оставя човек, с поведението на Господин Сидеров, да унижава хората, да внася чувстяо за безнадеждност, да обезкуражава хората, да ни държи на въдица ден за ден!
Това НС не е народа!
Да се свали имунитета на Сидеров, това е решението!.
А може би да се отзове от НС.
Този позор вече горчи!
Да сме подвластни на човек, на когото поведението е умишлено в посока разбиване на България!
Яхнал българското знаме, Сидеров копае гроба на Родината ни!
Не допускайте това!
Ние няма да го допуснем, ако Вие продължавате да мълчите и да играете играта му!
Унизително е, да се оставя човек, с поведението на Господин Сидеров, да унижава хората, да внася чувстяо за безнадеждност, да обезкуражава хората, да ни държи на въдица ден за ден!
Това НС не е народа!
Да се свали имунитета на Сидеров, това е решението!.
А може би да се отзове от НС.
Този позор вече горчи!
Да сме подвластни на човек, на когото поведението е умишлено в посока разбиване на България!
Яхнал българското знаме, Сидеров копае гроба на Родината ни!
Не допускайте това!
Ние няма да го допуснем, ако Вие продължавате да мълчите и да играете играта му!
Гост#158 Jul 05, 2013, 15:22
Случаят е без коментар:)
Гост#159 Jul 06, 2013, 06:10
Re:
Той е срам от мига ,в който се появи като политическо лице! Къде бяхте досега?
Гост#160 Jul 12, 2013, 13:57
Сидеров е психично болен. Трябва да му се свали имунитета и да бъде съден!
Гост#161 Jul 20, 2013, 18:40
Toi si e mn qnared daje ami tova go podvite za borisov plevela preident n gerberite dinkovcvetanovi drygi kato tqh
БГ политик#162 Oct 08, 2013, 18:23
Оппаа, кошара>:)))
Яаа.., че то тук пълно с овце бе, и всички блеят в хор!
Гост#166 Jan 09, 2014, 00:53
#1066 а бе вие сте луди да му искате имунитета на Волен2014-01-09 01:38
а бе вие сте луди да искате свалянето на имунитета на Волен гледате продажните телевизии без да сте на ясно че всичко е провокация прокуратурата вав Варна заяви че на летището някакав младеж е бил нападнат от неизвестен извършетел а в София без да бъдат документно информирани дават предварителна презконференция че Волен е участвал в конфликта замислете се при тези противоречия според мен няма съдебна система защото Цветанов Диянков Борисов Плевневлиев Кунева Костов Цацева която за 60 хиляди лева народни пари си е обзавела апартамента кухня за 17 хиляди пердета за 3 хиляди с една дума лукс те защо не са подведени под съдебна отговорност
Българин#167 Jun 26, 2014, 22:03
Такива петиции са Герберски заговор срещу АТАКА и Волен.
| This discussion has been closed. |