Петиция относно неравноправни клаузи в банковите договори
Свържете се с автора на петицията
Re: Петиция относно неравноправни клаузи в банковите договори
#8: Rommel - Петиция относно неравноправни клаузи в банковите договори Хей ПИЧ на кой свят си или се изживяваш като банкер или анализатор ... може би, това ми се е случвало преди, а сега ОТ 1 ГОД не съм в тази ситема И САМ ВЕРИ ХАППИ - след близо 19 години в нея!!!
Говориш празни работи мой човек ... как да не подпише клауза за НЕ промяна на лихвата бе човек ... той е принуден ..ПТ БАНКАТА ...ИЛИ / ИЛИ, КОЙ като е на зор или на мерак ... ще откаже хубав живот сега пред после в неясното бъдеще . а има разлика и избор ако му се предлага и с фиксирани л.нива били те ... и по скъпи. ама не като отстъпи ЕУР с 2 % (това е предстАВАТА ЗА ЗНАЧИТЕЛНО ИЗМЕНЕНИЕ И ФИКСА ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ)
Пич Роммел ... говориш за риск ... ти имаше ли 55-60% в кеш, когато си купуваше апартамента ... или тате ти ги дадЕ, НЕ СИ ЧЕШИ ЕЗИКА АКО СИ НА РАБОТА, АЗ НЕ МЕ ПИТАЙ .. В ЕМИГРАЦИЯ СЪМ И РАЗПОЛАГАМ С ... ПЛЕНТИ ОФ ТАЙМ ... ДА ПРАВ СИ ЧЕ Е РАБОТА НА ДЪРЖАВАТА, НО ПОПИТАЙ МЕ КОЙ Е ... ББ ... ТОЙ Е ДЪРЖАВАТА ... А ИНТЕРЕСИТЕ НА ЖЕНА МУ В ТОЗИ БИЗНЕС ... АМИ ДЯНКОВ, КОЙТО ПРАВИЛНО ПОВДИНГА ВЪПРОСА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НАТСКА ВЪРХУ ПОТРЕБЛЕНИЕТО ОТ ПОКАЧВАЩИ СЕ ЛИХВЕНИТЕ НИВА ПРИ ГРАНДИОЗЕН СПАД НА ВъЗМОЖНОСТИ НА ПОТРЕБИТЕЛТЕ, ПРИ УВЕЛИЧАВАЩИ СЕ ЦЕНИ И НИВО ЗА ИЗДРЪЖКА НА ЖИВОТА, ... ОТ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ МИЛИОНЕРИТЕ СТАВАТ ПОВЕЧКО И ПОВЕЧЕ БОГАТИ, А ХОРИЦАТА ... В КЕРЕЧА ПИЧ ... СОРРИ ЗА ЕПИТЕТИТЕ АМА Е БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕТО ТИ ...
Значението на това съдебно решение е огромно.
Всеки път когато заемете пари от банка, независимо ипотечен заем ли ще е или кредитна карта, парите, които Ви се дават не са просто фалшификат – те са нелегитимна форма на гаранция. (Същото се отнася и за днешните български левове!).
Следователно договорът по задължението е невалиден. Защото банката никога не е имала парите като собственост от самото начало. За жалост такова едно логично и последователно правно аргументиране днес най-безмилостно е подтискано и игнорирано. И играта на вечно преразпределяне на блага и вечен дълг продължава….. Защо така?
Re: Петиция относно неравноправни клаузи в банковите договори
#8: Rommel - Петиция относно неравноправни клаузи в банковите договори
Извинявай,ама си абсолютен мухлйо с това си мнение и е показателно,че не си кредитополучател!Поне се махни и не се опитвай да играеш ролята на провокатор.И вземи попрочети някой и друг договор между потребителите и банките за да видиш за какво става на въпрос! Аз съм и с ипотечни кредити,и с потребителски,и с рефинансиране и....Отлично познавам какво е на пазара в момента ! Както казах-ама голям мухлйо си !
Ипуснали сте още една директива за банките и застрахователното дело! http://www.vbox7.com/play:057485fd - можете да ми пишете на : [email protected]
За банкерите и лихварите
Re: Re: Петиция относно неравноправни клаузи в банковите договори
#84: joro - Re: Петиция относно неравноправни клаузи в банковите договори
Браво joro..... само така с ГЪЗОЛИЗЦИТЕ......
hello
Hi, My name is victor,Single lady. I am looking for a good friend.i believe you know that true and trusted friends are worth searching for, i will be happy if you accept my friend request as i am willing to tell you more about myself and to send you my photos, please if you will be willing to accept my request reply me directly to my mail address ([email protected]) so that i will introduce myself to you,i am waiting for your reply soon.
Thank
hello
Hi, My name is victor,Single lady. I am looking for a good friend.i believe you know that true and trusted friends are worth searching for, i will be happy if you accept my friend request as i am willing to tell you more about myself and to send you my photos, please if you will be willing to accept my request reply me directly to my mail address ([email protected]) so that i will introduce myself to you,i am waiting for your reply soon.
Thank
Петиция против правителството на ГЕРБ
http://www.peticiq.com/gordpz
Да спасим Българя, като подпишем, споделим и разпространим тази петиция!
| This discussion has been closed. |