НЕ на войната по пътищата в България!

Време е войната по пътищата в България да се преустанови!!!

Трябва да се спре с убийствата на невинни деца, възрастни хора и невинни жертви! В 21 век, в Европейска държава това не бива да се толерира и постоянно да се изказват съболезнования в  социалните мрежи, без да се взимат адекватни мерки, а на "убийците на пътя" да им се разминават присъдите и делата да се протакват! 

Нека не чакаме нещастието да се случи на близките ни! Никой не е застрахован! Поредните невинни жертви са две бебета, преди дни отново имаше жертва на пешеходна пътека, дни преди това България беше потресена от "убийството" на две момичета! 

Тази петиция е с цел събиране на възможно най-много подписи, възможно най-бързо, които впоследствие да бъдат разпратени по всичките министерства, отговорни за безучастието на държавата в тази война!
Нека за момент забравим за войната в Украйна и да погледнем войната в нашата държава!  

Забравихме ли Милен Цветков, който беше убит на Великден, 2020?
А Мануела - момичето, пострадало от Максим Ставински преди 14 години?

И всички останали вече забравени жертви! Защото докато медиите търсят семзацията, някъде има семейство оплакващи някого, загинал на пътя! 

За да се спре това сме изготвили примерни идеи, които се прилагат в почти всички европейски държави! Нека този път не се откраднат всичките европейски пари, а да се вложат в сигурността на нашите деца и близки! 

 

Предлагат се следните примерни мерки:  

  • камери по пътищата, както такива, които засичат скорост (speed camera), така и камери, които засичат преминаване на червен светофар, по магистралите - освен камери за скорост, също така и такива, които засичат средната скорост на движение! 
  • глобите да се получават по местоживеене, да се предложи вариант за отстъпка ако се плати сумата в 14-дневен срок! Ако не се плати - да се начислява лихва. И ако продължава да не се плаща - съд! 

  • Маркировката по пътищата да не се допуска да става избледняла! 

  • по-строги мерки за пътните нарушения и равенство пред закона за всички, бе оглед на финансовия статут! 

  • преустановяване на пътните полицаи да издават глоби на пътя, с което се стимулира корупционна практика, за която плащаме с нашите животи! 
  • Около училища и детски градини да има хора, които да следят за безопастността на пресичащи деца! 

    Призовавам всеки българин, който наистина желае да се прекрати войната по пътищата - нека подпише тази петиция! 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам М. Х. да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )