Връщане на месечната карта за една линия градски транспорт
Петицията ни е входирана в комисията по транспорт на СОС за обсъждане
Повечето хора разбират, че увеличение ще има и затова нека то да е минимално а не шоково
Хора, които също коментираха промяната и подкрепят предложението за минимално увеличение. Защото, уви, увеличение е неизбежно, поне да е минимално вместо шоково. Може да изтеглите подписа си от петицията.
Гост |
#42023-01-10 12:27Здравейте и Ви благодаря за инициативата, която стартирахте. По точка 4. ми се струва разумно това, което предлагате. Надявам се февруари да има положителен резултат от петицията, която ще входирате и към СОС. Благодаря Ви, че ни държите в течение със съобщенията си тук.
|
Anonymous |
#52023-01-10 12:28Ученическите и студентските за една линия да не бъдат увеличаване. За възрастни, ако е крайно наложително да се увеличи, може да се заложи някаква стъпка на 3месечие, напр. с по 1лев, до достигане на 25 лв. |
Връщане ДА, увеличение НЕ. Няма никакво основани е за увеличение, тъй като услугата не е подобрявана с години. студени трамваи зимата, вряли лятото. Подръжката на самине мотриси и линиите е нулево....
Месечна карта за една линия
Извинете, но какво двойно увеличение на месечна карта за една линия визирате, след като годишната карта за всички линии излиза по 30,42 лева на месец?
И Вие всъщност за какво се борите, моля бъдете по-ясен, за какви приемливи увеличения изобщо говорите?!
Ние искаме просто възстановяване на месечната карта за една линия, и то при съществуващите цени - 23 лева на месец, нищо повече или по-различно от това.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Благодаря за обратната връзка
Съгласни ли сте на увеличение, което да компенсира само инфлацията (17%) ?
Така картата за една линия от 23 лева става 27 лева.
Повтарям, нереалистично е да очакваме, че картата ще бъде върната без увеличение, затова се опитваме да предложим нещо, което е поносимо.
Re: Благодаря за обратната връзка
#6: Димитър Томов - Благодаря за обратната връзка
Естествено, че не. Ако картата ми ще струва 27 лева, тогава ще си купя годишна за всички линии на цена 30,42 лева на месец. Толкова е просто. Вие ни предвате, нечестно и непочтено...
Петицията е затворена в оригиналния си вариант за връщане на картата за една линия
В петицията входирана в Столичния Омбудмсна има интернет адреса тук с актулания текст и подписи.
В петицията входирана в СОС също има интернет адреса тук с актулания текст и подписи.
Благодаря за обратната връзка и подкрепа.
Re:
Не, ние декларираме, че трябва да има карта за съответното превозно средство което използваш и освен на годишна база, да има за един месец, ако е метро, да има карта за метро, ако използвам само трамвай 5, да си извадя карта за трамвай 5. Никой не говори за цени...
Re: Благодаря за обратната връзка
#6: Димитър Томов - Благодаря за обратната връзка
Увеличението трябва да бъде, колкото е инфлацията, т.е. ученическата от 9 лв за една линия, да стане 11 лв.
Re: Re:
Така де. Съгласен съм с Вас, освен в частта за цените. Цените трябва да се запазят.
Re: Re: Re:
Петицията е затворена БЕЗ предложение за цената, и остава в оригиналния си вариант: "Молим за съдействие за връщането на абонаментната карта за една линия градски транспорт в София.".
Re: Re:
Уважеми г-н Томов , защо триете коментарите?Чии интереси обслужвате, тези на хората от петицията или нечии други?В коментар под №19 бях дала предложение за цената на едномесечната карта, но Вие някак си удобно го изтрихте...Каква е причината ?Бях дала предложение картата от 23 лв да стане 25 лв, което е най-реалистичното предложение .
| This discussion has been closed. |