Връщане на месечната карта за една линия градски транспорт
СОС сформира комитет за връщане на някои карти
Благодаря,че има хора, които се интересуват от несправедливостта!
Re:
Здравейте, а защо трябва да се увеличава цената на тази карта? Ще бъде безмислено, ако цената се вдигне, тя ще е колкото карта за цялата гр.мрежа.
Ученическите и студентските за една линия да не бъдат увеличаване. За възрастни, ако е крайно наложително да се увеличи, може да се заложи някаква стъпка на 3месечие, напр. с по 1лев, до достигане на 25 лв.
Re: Re:
Целта е увеличението да НЕ Е шоково и двойно, а малко увеличение или постепенно увеличаване. Например 20-30%, вместо 200% както е в момента. Всичко се увеличава и е малко вероятно СОС да запази цената на картата, затова е хубаво да предложим реалистичен вариант като 20-30%.
Увеличение трябва да има, неизбежно е! Но добре е то да бъде съобразено с инфлацията, която е в пъти по-голяма от тази в Европа и доходите на хората.
Благодаря Ви още веднъж за ангажираността!, 🍀
Предлагаме малко увеличение вместо двойно
Да, предлагаме 27% увеличение, което прави ученическата от 9 лева на 11 лева и 50 стотинки.
Предлагаме малко увеличение, което включва корекция за инфлация
Да, предложеното увеличение от 27% съдържа 17% за инфлация и 10% за подобряване на градският транспорт. Картата от 23 лева става 29 лева и 50 стотинки.
Качество на живот
Да, шоковото двойно увеличение пречи да ползваме метро и градски транспорт, и да имаме по-чист въздуха. Затова предлагаме малко увеличение от 27%. Така картата за метро от 35 ще стане 44 лева и 50 стотинки, което спестява 65 лева на година на хората и не е малко в тези тежки времена.
Аз ползвам само метро. Искат да плащам за услуга която не ползвам.Карта за цялата градска мрежа. Разликата от 15лв на месец умножена по 12 месеца е подарък за. Децата ми ползват единствено тролей 2 за отиване и прибиране до училище. Картата от 8 лв за една линия стана 20кв за всички линии. Отново услуга която не ползвам а искат да плащам. Умножена по две за две деца и по 12 за месеците от годината. Увеличението е огромно въпреки измисления нисък процент който се коментира от Градски транспорт
Re:
Имате възможност да махнете подписа си от петицията. Нашата информация е, че връщане на картата от една линия на старата й цена е нереалистично. Затова предлагаме минимално увеличение от 27% вместо шоково двойно
Re: Re:
Да, ще изтегля подписа си ако взимате решения, за които нямате съгласието ми. Развалихте доброто впечатление, което направихте с инициативата си.
27% ли наричате минимално увеличение? Нищо над темпа на инфлацията не е оправдано.
И аз потвърждавам, че не съм Ви упълномощавала да предлагате увеличение на цените от мое име. Подписахме се за връщане на картата за една линия. Нищо повече.
И аз ще си оттегля подписа, ако продължавате да "преговаряте" от името на хора, които не са дали съгласието си за това.
Re: Предлагаме малко увеличение вместо двойно
#10: Димитър Томов - Предлагаме малко увеличение вместо двойно
И защо да е 11,50 лв, а не 10 лв, като тази за учениците, които учат в училища, които не са по МОН? Защо едни ученици да плащат повече от други ученици?
Re: Предлагаме малко увеличение, което включва корекция за инфлация
#11: Димитър Томов - Предлагаме малко увеличение, което включва корекция за инфлация
Ами годишната карта за всички линии излиза на цена месечно по 30 лева и 42 стотинки. Кого се опитвате да заблуждавате?!
Re: Re: Съд
Вие сте за съд. Подведохте хората. Никой не ви е упълномощавал да искате въвеждане на подобна безумна цена за карта за една линия.
| This discussion has been closed. |