Връщане на месечната карта за една линия градски транспорт
Петицията е входирана в Столичния Омбудсман и още развитие
Благодаря за усилията и отделеното време!
Страхотно! Браво и много благодарим за организацията, усилието и че не се отказвате!
Благодаря!
Благодаря Ви за отделеното време и ангажираността по повод този значим проблем за гражданите.
Надявам се да има резултат.
Браво!
Дано да има успех
Ехаааа...браво на Вас. Благодаря за усилията...Все още вярвам, че България има бъдеще, щом можем заедно да променим нещата.🙂
Ехаааа...браво на Вас. Благодаря за усилията...Все още вярвам, че България има бъдеще, щом можем заедно да променим нещата.🙂
Благодаря! Заедно ще успеем!
Re:
Не всички! Тези които нямаме нужда от ежемесечна карта, вросто защото не пътуваме ежедневно, сме отритнати в ъгъла.
Ученическите карти
Моля да не се забравя: Увеличението засяга и ученическите карти. От 9 лева месечно за една линия те стават 20 лева месечно за всички линии. Детето, обаче, ползва предимно една линия до училище. Затова трябва да има избор и за тези карти - за една линия или за всички линии.
Re:
Подкрепата трябва да е взаимна. Аз ползвам талони за 10 пътувания, а те дори не са споменати в петицията. Именно затова няма да подкрепя петицията. Или сме всички заедно, или всеки се оправя сам със своя казус.
Re: Re: 21
Задействайте петиция и изложете проблемите си.Доколкото виждам и чета се очаква преразгреждане на определени казуси с талони и карти.Няма как хората да знаят кой , къде го "сърби"..Мен лично ме вълнува картата за една линия и затова ще оказвам съдействие и подкрепа по всякакъв начин.Само за едно не съм съгласна, за увеличението на картата за една линия , та макар и постепенно.Но ако все пак се стигне до някакво увеличение , нека от 23 лв. да е 25 лв, така ще е поносимо.За хора, работещи на минимална работна заплата, увеличението от 30% е много.Редно е да се вземе и това под внимание.
| This discussion has been closed. |