Петиция за разпускане на ДПС като незаконно регистрирана партия
Свържете се с автора на петицията
Подписвам я защото мръсната роля , която играе тази партия вече 20 години докара държавата ни дотук. А и в крайна сметка всеки,който не се чувства българин, не желае да изучава българският език да се чувства свободен да напусне държавата. Навсякъде в чужбина научава езика и се съобразяваш със законите. Никъде не ти излъчват новини на езика , само защото ти не желаеш да комуникираш на местния език. След като тези хора се определят като турци значи са чужденци и като такива са длъжни да се съобразяват с българските закони. Омръзна ми от минарета и хаджи , виждаме ги по често от нашите духовници. А и второ Косово не е малко вероятно с абсурдната политика на нашите управляващи.
Доколкото ми е известно А.Доган ,преди основаването на партията, е имал вземане даване с МВР по повод тероризъм. Винаги съм се чудила как изобщо лица, свързани с престъпна дейност са допускане до такива позиции във властта. А после чакаме нашите политици да оправят България...ами как да стане като си затварят очите пред кандидат депутати и всякакви подобни "лидери"...На страната й трябват сериозни и отговорни политици с висок морал. Дайте ми един единствен пример за такъв в парламента и ще си върна надеждата за по-добро бъдеще в страната!
Това е една безмислена партия, която освен етническо разделение на страната, друго не прави! Трябва да се забранят хора с друга религия и корени да влизат в политиката, защото резултата е един и същи.
Re:
Аз разписвам подписката с двете си ръце за разпускане на незаконната партия на дпс.
Kolkoto po-barzo se dejstva,tolkova po-dobre za vsichki,koito se smqtat za balgari!
| This discussion has been closed. |
"Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?" Иван Вазов. - ето затова я подписах!