Ние искаме оставката на членовете на управителния съвет на БФВ!
Свържете се с автора на петицията
Re: Нека ръководството на федерацията направят пълен отчет за дейноста си през годините
БФС също
Re: Re: Нека ръководството на федерацията направят пълен отчет за дейноста си през годините
#4: - Re: Нека ръководството на федерацията направят пълен отчет за дейноста си през годините
Хаиде някой журналист да потърси и Пламен Константинов за коментар за да разкаже и за заговора срещу него на миналата олимпиада в Китай
Re: Re:
Не знам. Ще се умешим доста с руснаците - https://twitter.com/#!/search/realtime/%23%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%B1%D0%BE%D0%BB
#OutBFV или #DownBFV
Re:
И аз мисля, че трябва утре, на подписването на договора на Пранди и след това на 8-10 пред залата да се съберем и да покажем, че вече няма да ги търпим тези. Никой да не купува билети за мачовете, а всички да се съберем около залата.
Re: Re:
Всички ще купим билети за мачовете, но не пречи точно тогава да - на първия мач - пред залата да протестираме и да искаме оставка :) Просто едно по едно :))
Re: Re: Re:
Напротив, да покажем подкрепата си към момчетата с присъствието си отвън и да ударим БФВ в джоба като откажем да купуваме билети докато не подадат оставка.
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.