Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
подлоги на власта и Доган
Цитирам:
Re:
А какво става с негово величество Ахмед Доган ,ако бяхме Великобритания,дали англичаните биха търпяли хора като Ахмед Доган :
Ахмед Доган-бивш член на ДС,корумпирана личност,озорпатор на антибългарски и антихуманни деиности,милиардер от нечестни сделки,осърдно участва в разграждането на българската страна. Срам за партията му и нещастие за България ,че има такива личности в политиката и ...
Re: яуеш
Явно роддръжниците на тази петиция са активни и добре платени "муслимани" от ДПС и ЦРУ! Никой нормален българин не подкрепя тази срамна подписка! Затова , разрешете ми съвсем демократично да презирам чуждите мекерета и продажниците на Родината си.
За ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ, 95% от българите са РОБИ, с РОБСКА ПСИХИКА, СВИКНАЛИ ДА ГИ ТЪПЧЕ ВСЕКИ, КОЙТО СИ ПОИСКА. 95% от българите са жалки страхливци с променен светоглед, със унищожени защитни сили за каквото и да било!!! Това е истината - днес българите са жалък, страхлив и непълноценен народ, който не заслужи свободата си преди 130 години и не заслужава и бъдещето си!!! Доказателството - вижте ни държавата!!! И преди 130 години на БОТЕВ, ЛЕВСКИ, КАРАДЖАТА, БЕНКОВСКИ и останалите ГЕРОИ са се смели, подигравали, наричали са ги бандити, убийци, хайдути и какви ли не и накрая са ги предавали!!! 100 човека направиха Априлското въстание!!! Сега, червеи жалки, всичките се надпреварвате да се кълнете в тях и да им поднасяте венци!!! Но ЗА СЪЖАЛЕНИЕ и сега сте същите като предците си, които не ги подкрепиха, а ги предадоха за шепа стотинки и чаша турско кафе!!! Боклуци сте и боклуци ще си останете!!!
Ислямът е заплаха за целия свят, за цивилизацията! Тези хора искат само едно - налагане на религията им и шериата по целия свят и избиване на неверниците! Доказателствата - десетките терористични групи, ислямизирането на Европа, атентатите с бомби, издаването на смъртни присъди за снимки и книги (Салман Рушди). Кажете ми има ли богата мюсюлманска държава, която да няма петрол! Кажете ми, има ли мюсюлманска държава, която да е създала нещо на този свят! Технология, книга, медицина, поезия!!! Не, не и не! Арабите са имали поети, лекари, архитекти, астрономи, математици до появата на исляма, имали са ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!! Днес какво имат - чалми, фесове, джамии, терористи, шериат и толкова!!! Както се казва в приказката - Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани!
Охулете ме сега, но дано не съм лош пророк и дано един ден Сидеров да не заеме място до охулените, предадени и забравени герои от освободителните ни борби от 14 до 19 век!!!
И накрая - най-големи глупаци сме всички ние, кито смятаме, че най-добре ни представят шепа идиоти.
В Германия приказки като на Волен Сидеров водят към сериозна ефективна присъда. В българския НК има няколко члена, които предвиждат сериозни наказания за действията на господин Сидеров. Сигурен съм, че нищо няма да се случи, но все пак трябва да се покаже, че някой хора си спомнят, че България трябва да е правова държава...
Опа, видях че имало значение каква народност си като подписваш тази петиция. За протокола - аз съм българин, по бащина линия от доказано древен български род (доста пари струваше разследването на това), а по майчина - на прогонени от тракия българи (същите дето уж въпросния господин защитава като иска някакви милиарди обезщетение).
Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко
Няма да те хулим, неграмотно момченце, няма. А партията на Доган ще ти връчи медал - защото тъкмо догановите интереси обслужихте с тая простащина. Сега, когато положението му не е толкова стабилно, вие, начело с маниакално-депресирания си водач направихте така, че всички турци да се сплотят около Доган. И ако на водача ви му се плаща за това, то на вас, идиоти, за какво ви беше?
Re: :)
Направи ми впечатление, че тЕя отгоре пишат грамотно, а ти - не. Следователно, боклукът си ти, при това, май не си български...
Re:
Na Dogan trqbva da se iska imuniteta ne na Siderov zaspal narode Balgarski....ima li razumni xora v tazi darjava.
| This discussion has been closed. |