Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
Re:
да не допускаме да стават повече такива грозни неща......да не се обръщаме назад,а да гледаме на пред и да се научим да сме по-човечни
Е, това чак такава дупка ли отваря между нас?
ПП И ако трябва да сведем цялото нещо до абсурд, получаваме следния разказ. Моля да ме извините, че не намерих български превод.
I was walking across a bridge one day, and I saw a man standing on the edge, about to jump off.
I immediately ran over and said “Stop! Don’t do it!”
“Why shouldn’t I?” he said.
I said, “Well, there’s so much to live for!”
“Like what?”
“Well … are you religious or atheist?”
“Religious.”
“Me too! Are you Christian or Jewish?”
“Christian.”
“Me too! Are you Catholic or Protestant?”
“Protestant.”
“Me too! Are you Episcopalian or Baptist?”
“Baptist.”
“Wow! Me too! Are you Baptist Church of God or Baptist Church of the Lord?”
“Baptist Church of God.”
“Me too! Are you Original Baptist Church of God, or are you Reformed Baptist Church of God?”
“Reformed Baptist Church of God.”
“Me too! Are you Reformed Baptist Church of God, reformation of 1879, or Reformed Baptist Church of God, reformation of 1915?”
“Reformed Baptist Church of God, reformation of 1915!”
To which I said, “Die, heretic scum!” and pushed him off.
Re:
Много вярно. Радвам се, че има интелигентни хора като вас. И още нещо трябва да се спомене за тези, които си мислят, че Алах е име. Алах е арбска дума, която означава Бог, т.е. Ислямът вярва в Бог, но само в един Бог, а не много богове и затова казват "един е Бог". Тук и по света това не го превеждат, което е грешка, и казват "Един е Алах" и така някои християни се дразнят, но това е, защото са невежи:) Просто всеки има право да нарича Бог на своя език. На английски е God, на иврит е Йехова и т.н. Аз също съм християнин и вярвам, че Бог е един за всички хора, за абсолютно всички. Абсурдно е да мразим, когато нямаме информация за религията и историята на тези, които са различни от нас, би било проява на невежество и нецивилизованост, каквито са действията на Атака. Просто светът е устроен така. БОГ го е устроил така, но ни трябва малко повече акъл....но темата е голяма и няма смисъл да се говори много, а да се вършат добри дела. Това е.
v turciya hristiyanite imat pove4e prava ot kolkoto ti v bilgariya
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ пОДпИСАЛИ ТАЗИ пЕТИЦИЯ.БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВСИЧКИ ВАС В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА МИР!!!
Re: Бог да пази България!
#1441: Комар - Бог да пази България!
Заради техните "шизофренични" действия платиха с кръвта и живота си стоти ци хиляди деца, жени и мъже.
За мен Бог е ЕДИН за ВСИЧКИ . Разграничавам се от всякакви политически окраски и крайни религиозни възгледи.
Жал ме е за хората, които вярват в изкривените идеали и се въвличат в нещо, което "би могло"да се използва от някои за PR-акции или пък от други, за да оправдаят съществуването на техните сдружения с крайни националистични или фанатични възгледи, от които страдаме всички ние.
Бог да пази България от такива като вас ! Доган и Сидеров са играчи и те много добре познават душите на такива като вас - заблудени от техните идеали, които им вярват, а те печелят от всичко това.
За съжаление се опитва да имитира Хитлер.
Идея за чиста АСИРИЙСКА РАСА.
Смешно е!
Забранете тази подклаждаща размирици партия.
Нека да живеем в мир.
"Баста! Писна ми от тази мръсна политическа игра! "
"Не искам повече да гледам как изпълненията на Атака закрепостяват живеещите в България мюсюлмани като електорат на Ахмед Доган. В същото време най-долната и деградирала част от нашето общество да припознава Волен Сидеров като водач или фюрер.....
Мнозина може би не искат да си спомнят, но газовите камери на Третия райх са логично продължение на омразата на Адолф Хитлер към евреите. Те станаха възможни и благодарение на мълчанието на прокуратурата на тогавашната Ваймарската република.
Време е да спрем езика на омразата на Волен Сидеров. Време е да кажем стига на проповядвания от Волен Сидеров пещерен национализъм, водещ до бездуховно битие и изблик на най-мрачните дълбини на човешкото създание!
Не е геройство да биеш молещ се човек!
Срамувам се, че съм българин! Остава и прокуратурата да се засрами....."
НЕ на расизма и насилието
Това е превраратният момент в който бих казал, че българският народ доказа европейското си ниво.
Това е моментът , в който съзнателно и убедено се слеем и вървим напред с ЕДИН вдъхновяващ и разтреперващ сърцата ни национален празник- 24 май! Да веем българското знаме с усмивка всички заедно!
| This discussion has been closed. |