Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
Re:
Извинявам се за грубия език но такава е българската поговорка: На крив полов орган (мъжки) и неговите косми му пречат
Re: Не ми пречи и е ви е пречело пеенето на ходжата
#1145: Християнин - Не ми пречи и е ви е пречело пеенето на ходжата
Нали ти написах, че това е нормално да има камбани на църквите в Бг защото това е България бре господине, това е официалната религия в тази държава!То остана да нямаме и камбани по църквите....Ти ме разби...опомни се малко...!
Re: Re: Не ми пречи и е ви е пречело пеенето на ходжата
Re:
Така става, когато няма чувство за собствена ценност, защото ако имаш това чувство, ти можеш да се противопоставиш на много неща, между които и това нещо, което засягаш ти. Законите са за всеки и няма малцинство и мнозинство. Но има хора и от двете страни, които много умело използват положението, защото пък има такива , които заради кариерата си се страхуват да покажат гражданска смелост. Каквото почукало, такова се обадило. съзнанието на българина е много далеч от способността да мисли обективно, аналитично, за съжаление много българи действат първосигнално, това виждаш и от реакциите в тоя форум!
Но пък, ако не си насъскан няма какво да ти пречи различната вяра. То и боклуците по кошовете ни пречат,но никой не реагира поне АДЕКВАТНО, и дъжда ни мокри, и калта ни цапа, и гръмотевичите плашат децата ни... Малко ли е? Но май никой няма интерес да ни насъсква срещу тези неща.
Боленчо беше хубава музика за ушите на онези, които предпочитат вместо да използват своя мозък, да насочат яда си от неуспешното 20 годишно управление към мирно население , поставяйки пред него червена пелерина. Прави ли ви впечатление, че всяка промяна, която се стремим да постигнем минава през омразата? С омраза ли развиваш и постигаш неповторимото и ценно в твоето дете. Цветята за рожденния ден ли ти харесват или ритника, че нещо не си му уйдисал на акъла? Къде сме тръгнали?
Забелязах че само хора с здрав разум подписват тази петиция и са против сидеров,също забелязах че хора без разум ,пълни с злоба ,расисти като сидеров защитават сидеров,нормално част от живота винаги има една и друга страна,винаги има разумни хора иначе светът щеше да е в безпорядък,и винаги има неразумни хора които подкрепятсидеров са психопати слепи от омраза .
Трябва още подписи малко са ,изпратете на всичките си абонати по скаип, така повече хора ще подпишат тази петиция против,ФИГУРАТА НА ЗЛОТО сидеров.В този живот, живееш за да ти е приятно едва ли омразата на този расист е едно от приятните неща ,всичко неприятно се разкарва от сцената на живота.
сидеров ети един мъдър съвет, като искаш чиста България ,що не вземеш да събереш няколко милиарда да купиш някои остров и да се превърнеш в съвременния Аспарух да си намериш последователи и да си направиш нова чиста България,тук турци и цигани са над 2 милиона може би 3, едва ли е малцинство,направи си нова дръжава чиста както хитлер искаше ,само чиста раса ,превърни се в новия Аспарух .И създаи нова България ,събери твоите последователи,сигорно са доста слепи от омраза като теб,не ни стига проблемите на България иконмиката куца,безработица,престъпност,ти ни занимаваш с твоите глупости,омразата е изпила мозъкът ви сидерчо,аз нямам против да живея с други етноси .
| This discussion has been closed. |
Re: До този дето казва, че ще живеем в мюсюлманска даржава
#1146: Християнин български - До този дето казва, че ще живеем в мюсюлманска даржава
А кои да ти плаща на децата бе идиот?Ние ли?Да не сме ги правили ние?Ти си си ги пражил не чакаи от нас помощи!Иди си в мюсулманска държава като искаш.що не отидеш в Турция?Страх те е там да не те обидят ли?Нали са ваши,що стоиш тука?