Петиция за създаване на Зоополиция към областните дирекции на МВР
Свържете се с автора на петицията
Ебе ми се
Re:
Поредна демонстрация на нехайство и простотия. Кога изпростя българинът толкова, направо е изгубен, път не виждам
Trqbva da ima I vuzmezdie za Hirata ot jivotnite.
Ne trqbvat da se tormozqt.
Защото немога да понасям жестокос към животните и много се натоварвам от отношението на хората.Натъжава ме сцените който се виждат често в България и се чувствам безпомощтна и се надявам нещо да се промени.Ако бях мъж щях да причинявам на гадовете същото което те причиняват на животните , жалко ,че не съм мъж да изкърта някой гаден,дребен човечец който на гърба на животните избива комплекси.
Защото мразя насилието във всичките му форми, но още повече мразя НАСИЛНИЦИТЕ, които обикновено са хора (не казвам човеци).
Намаляването на броя на пчелите, намалява и опрашването, и повишава нуждата от третиране с препарати, които да създават култури без опрашване, без поливане, без окопаване.Отрови, силни торове....Което пък оказва пагубно влияние върху нас.
зоополиция
Подписах тази петиция защото ми писна всякакво насилие върху невинните хивотни и трябва да се вземат някакви по сериозни мерки. Крайно време е това да се случи.
| This discussion has been closed. |