В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#76: Ivana - Re: Re: Re: Re: Re:
Да кажем, че аз Не подкрепям нарко дилъри, сводници, биячи, хора склоняващи момичета доброволно или насила към проституция и убийци. А човека когата защитавете беше всичко това! Айде лека нощ от мен! :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#77: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Чудесно!Аз пък не подкрепям нагли курви,пияни докторя и убийци!Не,че нещо,но гореспоменатите от теб неща са с по-малка Или никаква престъпна тежест от убийство!(склоняване към проституция от десетина години нема...те сами си търсят работа)Изобщо...избивайте си комплексите другаде и не тормозете роднините на момчето!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#78: Ivana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Като не искат да ги тормозат роднините какво вдигат врява? След като си знаят що за инфантил са отгледали?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#79: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Чешайте си езиците другаде много моля!! Тук за пореден път се подчертава, никой не ви иска негативното и злобно мнение. Престанете да тормозите близките му!!! Хайде стига му повдигахте кокалите!!!!
То бива, бива, това вашето вече мина всякакви граници, вие нали сте били от сутрин до вечер с него та всичко знаете....АМАН
До всички радващи се:
Хора, вие също имате приятели, деца и деца на ваши приятели. Но вие нямате СЪРЦЕ, вие може да имате здраво и живо тяло, но душата ви я няма. Да се радват само, защото на едно младо момче му е лепнат етикет „охранител” и да се изразяват така безумно и извън всякаква човечност. Това не е поредният криминално убит бандит, а е едно красиво момче погубено заради прищявките на едно разглезено, лигаво, обсебено момиче! Нейните родители безпощадно убиха момчето, което тя обичаше заради нейните ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ. Сама знае истината е дано един ден осъзнае, че тя е убийца, макар и не пряка!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: за ваше сведение не сме неграмотни аз живея в Лондон И уча Бизнес и Мениджмънт.
Re: и съм единствената в класа с шестици ... Как представям скапаната ни Държава.?
За съжаление хората, които мразят това момче мислят, че всички, които го подкрепят са "ку*ви" или други "мутри", както и "пикли на 15г". Ами не, не сме такива. Има хора, които имат сърца, други знаят какво е да загубиш близък човек по нелеп начин. Всеки уважаващ себе си човек ще се съгласи, че ако бе станало обратното, убиеца щеше да бъде наказан и в затвора. Защо трябва да има разделение? И какво от това, че са лекари, прави ги недосегаеми ли? А вас мразещи хора Ви съжалявам. Съжалявам Ви, че сте толкова ограничени и злобни !!! Напуснете петицията и заливайте с помията себе си!
Познавам Ники от много години и се гордея, че сме били приятели и че сме могли да разчитаме един на друг! Съжалявам, че повече никога няма да срещна човек като него!!! Жалко е, че страната ни е премаселена с злобни и криещи се мижетурки....
This comment has been removed by the person who wrote it.
До всички, подкрепили петицията
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re:
#74: - Re: Re: Re: Re:
Ти как дефинираш "мутра",недебилни интелигенте?Искаш да кажеш,че както вървиш по пътя,някой изскача от някъде и почва да те млати?Айде сиктир,много ще ме извиниш!Аз знам за едни други,които както си стоиш и те убиват,щото курвенската им сродница се почувствала неначесана.Пфффф...не евроатласнтика е виновен.Ела да те заведем в Шчиприя да ти покажем тие,дето им викаш "мутри".Щото не може да наричаш някого педал и да не ядеш бой,ама не може и да си пиеш пиенето,и да те убиват!Разумеш?