В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста
Свържете се с автора на петицията
:))
Re: Re:
Да страх ви е всички, но не от сем.Карастоянови или от някой друг бияч. А от тава да застанете пред думите си защото всички сте едни мишки
Преди три дни качих петицията ви в туитър, странно е защо нямам нито един фав...За мен обаче не е странно, защото там хората имат изградена ценностна система и принципи. Та да попитам каква е вашата ценностна система и какви са принципите Ви след като 20г. вече търпите (това е едно цяло поколение израснало сред) рекетьори, трафиканти, сутеньори и убийци ?
Оффффффф Напусни няма място тук за такива , като теб... Хайде отивай си в туитър.
Re:
Защо? Сложен ли е въпросът ми? Аз мога много бързо да ти отговоря на него.
Re:
Tuk stoi SAMO edin vypdos: Kogato s pylnoto syznanie za deqnieto si ubivash edin chovek, kyde e mqstoto ti ? Vednyj zavinagi v tazi prokleta dyrjava trqbva da zapochne da se razdava spravedlivost! Ako si ubiec- mqstoto ti e v zatvora pri ostanalata utaika na obshtestvoto!
Именно за това Ви питам на какви стълбове формирате ценностната си система? За мен на първо място е здравето (на мен и близките ми). После е семейството ( И ако някой се опита да посегне на него убивам на място). Третият стълб е яката работа за да подсигуря приличнен доход. Като под работа нямам в предвид това да се занимаваш с незаконна дейност и да нямаш един работен ден в трудовата си книжка. И върху тази основа уча и възпитавам и децата си. А Вие?
питам за въпросното семейство с прякор кавгите то ако те са достойни граждани би било редно да са известни с друг прякор а не с този и честно казано ми омръзна да се възползват от миналото на момчето и непрекъснато да завират на преден план дипломите си никъде не е казано че едното може да изключи другото може да си добър професионалист и в случая убиец ако не греша човек който отнема живота на друг се нарича УБИЕЦ
за какъв страх говореше след като тази фамилия винаги са били фактор в града а и който го е страх не посещава заведение в което ходи Николай има достатъчно такива но явно няма достойнство и го преследва би било редно някой да и обясни че не винаги любовта е споделена и че това момче не и е даденост
а все ми се струва че след като парадира за високо ниво и възпитание е редно да го оправдаят в дни на траур къде отиде страха в дъщеря и след като е била засечена по дупнишки нощни заведения то в този момент ако не прояви уважение към починалия то да беше се замислила че по нейна вена в ареста са най близките и хора явно тя празнуваше онова което се разчу още на вторият ден от тяхното задържане че ще бъдат освободени на 20 а то вече е факт
И нека тези, на които им е все едно ,че живеят между убиици, да не пречат в борбата на нас, които не искаме да живеем между такива!
Това явно Вие го знаете. Мен не ме интересува кой от къде има пари за возила. Знам обаче ,че подрастващите девойки са готови на всичко за да бъдат забелязани от такива момчета...както в случая.А относно заведението...всички се питат какво е правила там. И не разбирам защо не си насочите злобата на друго място,а не тук,където има роднини и близки на това момче.
И не е задължително да познаваш някой за да имаш мнение по въпроса!!!!
Знаете ли Г-не/Г-жо, според мен Вие имате нужда от помощ!! Няма логично обяснение, за човек ,който не е съгласен с нещо, а именно с петицията и въпреки всичко се вре тук, чете кометарите и си дава мнението....Вие май също като Владимира действате, неприятно ви е нещо или някой, но следите постоянно новините...Е това логично ли е ? Нормално ли е? На мен нещо като не ми изнася, не се занимавам!!! Така,че хайде не влизайте тук повече!
До #150 Стойчева
Re: Re: Re:
Първо, да отбележа, че здравето не може да бъде част от ценностна система, защото това е не е принцип, на който лежи моралът на деден човек, така че ако започнете да дефинирате по- правилно изявленията си няма да е никак лошо.
Второ, както вече отбелязах, единитсвеният въпрос, който стои на дневен ред е: КОГАТО ОТНЕМАш ЧОВЕШКИ ЖИВОТ С ПЪЛНОТО СЪЗНАНИЕ КАКВО ДЕЯНИЕ ИЗВЪРШВАШ, КЕДЕ Е МЯСТОТО ТИ В ОБЩЕСТВОТО?
И трето, версията,че убийството е извършено, заради накърнена чест и изречени думи от страна на Ники е за такива като вас, които нямат достатъчно разум в главата си за да проумеят, че това са измислици, спекулации и жалки опити за това да се даде някакво приемливо измерение на извършеното от тези ЖИВОТНИ!
Re: Re: Re: Re:
#220: Анна Йорданова - Re: Re: Re:
Човек, не се хаби, не те разбира изобщо какво говориш, то мисли, че ценностната система се яде.. Такива като вас са отдавна напуснали Бг ако и вие не сте.
Обичaме Ники
| This discussion has been closed. |