Търсим истината за Деси!
Свържете се с автора на петицията
Spravedlivost
Роза
Плачеща Роза:( За Деси и други млади девойки и младежи, които се търсят от родители, близки, приятели... Ние всички скърбим с тях и чакаме, дай боже, добри новини.
Много е важно, след като подпишете петицията да потвърдите подписът си , чрез линкът във вашият емейл. Казвам го, защото и аз не го знаех, за да знаят всички, които се подписват тук !
Благодаря :)
Re:
Напълно съм съгласна, не бих могла да го напиша по-точно!!! Хората трябва да обърнат внимание, а не да пълнят форума в Продавалник с идиотски теми с хиляди постове, като например кой какви снимки има!! Би трябвало всеки да се включи в тази петиция и да бъде по-съпричастен с мъката на една майка. Прави ми впечатление, че хората едва ли не се "блъскат" да пишат в форума на Продавалник и други подобни сайтове, но тук много бавно се трупат подписите като, че ли едвам едвам - насила...защо?!? Защо като пуснах тема в Продавалник с линка на петицията и историята на Деси получих само 3 коментара там, а другите теми се пълнят с излишни глупости за нула време???? Лошото е, че МНООООГО хора си затварят очите за важното и вместо това се вълнуват кой какви одрипани дънки предлага за 40лв. ЖАЛКО...МНОГО ЖАЛКО...
УСПЕХ в търсенето на ИСТИНАТА!
Re:
Пфахахах моля ти се! За какво да му се извиняваме на този изрод!?!? За това, че лъже?! Само го вижте по репортажите от преди как си криви очичките наляво надясно и как не може да скалъпи един смислен отговор, на такъв човек, всичко друго ще кажа, но не и извинявай. Моля ти се личи от самолет, че е виновен или най-малкото - че знае нещо, което не иска другите да разбират.
Re:
Това е най-малкото, което можем да направим. Дано имате силата да издържите до края на тази грозна история. Поклон!
| This discussion has been closed. |