Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година
Помощ и обмен между родители с деца в ОРЕС и учители
Аз така и не разбрах, защо не опитахте с прекратяване на учебната дейност в цялата страна? Толкова ли е трудно това, като се събудиш, да не пуснеш компютъра или да не отидеш на училище, няма ли кой да го инициира?
Чудесна идея. Мисля, че групата ще е много полезна за всички.
Призовавам Ви просто проявете гражданско неподчинение, директорите да отворят училищата и да изгонят тестващите и мирно да не спазят безумната заповед? Ако не може, някой да ми обясни защо да не може? Нека страхливите родители изтеглят децата си. Училището в Б-я е светло място и символ на страната ни, още от едно време, изгонете тестващите и политиците от там!!!
This comment has been removed by the author of the petition.
Благодаря Ви
пандемични мерки
Вие работите ли заедно с инициаторите на Жалбите За премахване на зеления сертификат? Защото ние участваме и там. И според мен, е добре действията, от всички различни групи в тази посока, да бъдат обединени.
Аз не разбирам, има две големи петиции. Хората са уплашени, защо не може да се направи голям протест в събота и както се е изкала Елена Демирева, да излезем всички, деца, учители, обикновенни хора? Естествено, че ще се провали, като няма обединение на силите, не може всеки сам да се бори, тва е стара мъдрост не е от сега.