Peticiq.com

Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Относно дело срещу маските в училище

Гост#1 Oct 03, 2021, 20:55
Адмирации адвокат Шишкова! Напьлно заставам зад вас! Свобода за децата ни! Свобода и за нас!
Гост#2 Oct 04, 2021, 03:23
Браво!
Някой#3 Oct 04, 2021, 03:45

10 медицински довода против носенето на маски

Научно обосновано: защо маските повече вредят, отколкото помагат – https://spodelenitextove.blogspot.com/2021/08/10.html

Гост#4 Oct 04, 2021, 04:17

Това е пътят! Юристи и учени държат ключа за свободата, а ние трябва да сме до Вас!

Гост#5 Oct 04, 2021, 05:24

И аз съм в Вас . Успех .

Гост#6 Oct 04, 2021, 06:25

Благодарим ви, благодарим, че защитавате правото ни на достойно съществуване и основни човешки свободи. Благодаря!

Гост#7 Oct 04, 2021, 06:56

Маски долу!Безумно е да се тормозят децата  и всички нормално дишащи и мислещи хора!Браво!

Маргарита#8 Oct 04, 2021, 07:06

Ако имате нужда от помощ, ние сме с вас!

Гост#9 Oct 04, 2021, 08:30
Ще сме благодарни, яко ни държите в течение... това решение на съда окончателно ли ще бъде, или ще се обжалва?
Гост#10 Oct 04, 2021, 09:08
Поздравления за Адвокат Нина Ламбова. Толкова пълно и от различни страни изясняване на вредата от носенето на маски и то особено при деца, не съм срещала. Дано битката се спечели, макар че власт имеещите у нас не служат на народа си или на съвестта си, а на задкулисните управляващи отвън!!! Но пък може и да има пробив именно тук в България в този медицински терор.
Гост#11 Oct 04, 2021, 12:21

Здравейте, дъщеря ми е първокласничка в 138-мо у-ще Васил Златарски,. Там задължават първокласниците да носят маски при влизане в у-ще по коридорите, в тоалетната както и в салона по физическо.

Аз на 14-ти септември входирах в деловодството на училището декларация, в която изрично забранявам детето ми да носи маска, както да му се правят тестове, ваксини, забранявам чужди НПО-та да си провеждат лекции, без изрично да съм дала съгласие за това и др.

Да, детето ми е освободено от всичко това ,всички го запомниха как изглежда още от първия ден, но жалкото е, че съм единствена родителка, която се противепоставих, другите просто безропотно и послушно спазват "правилата"

С уважение :А. Дамянова

Гост#12 Oct 04, 2021, 12:23
Благодаря Ви. Надявам се разума да надделее!Благодаря за усилията,които полагате! Подкрепата ми за сега е пасивна,но ако трябва ще стане и активна!
Гост#13 Oct 04, 2021, 15:25
Браво! Обвиненията са точно в целта!
Гост#14 Oct 04, 2021, 17:42
Браво! Това е самата истина.
Гост#15 Oct 04, 2021, 17:44
Адмирации за адв.Ламбрева,щеше да е добре повече нейни колеги да я подкрепят!
Яна Шишкова#16 Oct 04, 2021, 18:03

Re:

#11: -  

Не сте се противопоставила сама, след като именно учителите от нашето училище стартираха цялата кампания в помощ на родителите, включително тази петиция. Така че може да се гордеете, че сте в 138. СУЗИЕ, защото сте при най-загрижения екип.

Деница#18 Oct 04, 2021, 20:35

Изгледах видеото и благодаря за подробно разяснената информация на адвокат Ламбева! От сърце й благодаря на нея и нейните колеги за усилията им до момента в името на децата ни. Имам конкретно питане: Как може ние като граждани/родители да предоставим тези документи, упоменати във видеото на директорите на училищата в градовете си и да изискаме от тях обяснение на какво основание задължават децата да носят маски?

Възможно ли е този набор от информация събран по делото да задвижи процеси на местно ниво за отмяна на "заповедите", които директорите на училищата налагат неоснователно и във вреда на здравето на децата?

Кои са стъпките, които ние като граждани и родители може да следваме? Моето дете още не ходи на училище, но аз искам да помогна за премахването на маските от лицата на децата.

Гост#19 Oct 06, 2021, 10:39
респект!
Гост#20 Oct 07, 2021, 10:46

Браво на Адвокат Ламбова. Окуражително е когато видиш, че има хора с топки, но бих я посъветвал от сега да започне да мисли как да се защитим от задължителна/принудителна ваксинация, каквато след изборите със сигурност ще се опитат да ни наложат. Вижте какво казва Кирил Петков: https://eurocom.bg/new/kiril-petkov-vaksinatsiyata-tryabva-da -stane-zadlzhitelna-obshcha-tsel-za-biznesa. Той иска и да качва индивидуалните ни медицински данни в Амазон. Хора, слушайте внимателно кой какво ви гласи още от сега и дали има някой, който открито се противопоставя на задължителна/принудителна ваксинация. Задължително отидете да гласувате, защото Кирил Петков и другите, които са готови на същото ще бъдат избутани като първа политическа сила, за да осъществят този пъклен план.

Гост#21 Oct 08, 2021, 11:27
Тия копелдаци от Ютуб свалиха видеото :((( Така и не успях да го догледам. Моля ако някой разполага с него да ми пише, за да се уговорим как да го изтегля или направо да го качи на друго място...
Гост#22 Oct 09, 2021, 09:26
Какво стана със записа? Защо е свален?
Гост#23 Oct 10, 2021, 18:37

Благодаря ви, имате моята подкрепа.

Денис#24 Oct 11, 2021, 20:33

Здравейте! Може ли да ми разясните какво представлява Вашата декларация?

Гост#25 Oct 14, 2021, 14:58
Видеото не е налично. Дали имате работеща връзка към него?

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Платена реклама

Peticiq.com ще рекламира тази петиция пред 3,000 души.

Научете повече...

Изберете бюджет
Начин на плащане
PayPalGoogle PayApple PayКредитна карта

Изберете метод на плащане, за да продължите.