Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година
Относно дело срещу маските в училище
10 медицински довода против носенето на маски
Научно обосновано: защо маските повече вредят, отколкото помагат – https://spodelenitextove.blogspot.com/2021/08/10.html
Това е пътят! Юристи и учени държат ключа за свободата, а ние трябва да сме до Вас!
И аз съм в Вас . Успех .
Благодарим ви, благодарим, че защитавате правото ни на достойно съществуване и основни човешки свободи. Благодаря!
Маски долу!Безумно е да се тормозят децата и всички нормално дишащи и мислещи хора!Браво!
Ако имате нужда от помощ, ние сме с вас!
Здравейте, дъщеря ми е първокласничка в 138-мо у-ще Васил Златарски,. Там задължават първокласниците да носят маски при влизане в у-ще по коридорите, в тоалетната както и в салона по физическо.
Аз на 14-ти септември входирах в деловодството на училището декларация, в която изрично забранявам детето ми да носи маска, както да му се правят тестове, ваксини, забранявам чужди НПО-та да си провеждат лекции, без изрично да съм дала съгласие за това и др.
Да, детето ми е освободено от всичко това ,всички го запомниха как изглежда още от първия ден, но жалкото е, че съм единствена родителка, която се противепоставих, другите просто безропотно и послушно спазват "правилата"
С уважение :А. Дамянова
Re:
Не сте се противопоставила сама, след като именно учителите от нашето училище стартираха цялата кампания в помощ на родителите, включително тази петиция. Така че може да се гордеете, че сте в 138. СУЗИЕ, защото сте при най-загрижения екип.
Re:
Изгледах видеото и благодаря за подробно разяснената информация на адвокат Ламбева! От сърце й благодаря на нея и нейните колеги за усилията им до момента в името на децата ни. Имам конкретно питане: Как може ние като граждани/родители да предоставим тези документи, упоменати във видеото на директорите на училищата в градовете си и да изискаме от тях обяснение на какво основание задължават децата да носят маски?
Възможно ли е този набор от информация събран по делото да задвижи процеси на местно ниво за отмяна на "заповедите", които директорите на училищата налагат неоснователно и във вреда на здравето на децата?
Кои са стъпките, които ние като граждани и родители може да следваме? Моето дете още не ходи на училище, но аз искам да помогна за премахването на маските от лицата на децата.
Браво на Адвокат Ламбова. Окуражително е когато видиш, че има хора с топки, но бих я посъветвал от сега да започне да мисли как да се защитим от задължителна/принудителна ваксинация, каквато след изборите със сигурност ще се опитат да ни наложат. Вижте какво казва Кирил Петков: https://eurocom.bg/new/kiril-petkov-vaksinatsiyata-tryabva-da -stane-zadlzhitelna-obshcha-tsel-za-biznesa. Той иска и да качва индивидуалните ни медицински данни в Амазон. Хора, слушайте внимателно кой какво ви гласи още от сега и дали има някой, който открито се противопоставя на задължителна/принудителна ваксинация. Задължително отидете да гласувате, защото Кирил Петков и другите, които са готови на същото ще бъдат избутани като първа политическа сила, за да осъществят този пъклен план.
Благодаря ви, имате моята подкрепа.
Здравейте! Може ли да ми разясните какво представлява Вашата декларация?