Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година
Нечувано потъпкване на волята на народа
Дотук добре. Обаче трябва да се вдигнем. Трябва да воюваме за нашите деца и за нас. За съжаление покрай сухото гори и суровото, но така е! Трябва да им се опълчим до извоюване на нормален живот!!! Битка!!!
Напълно съгласен съм с вашата позиция и думи! Благодаря ви за смелостта и здравия разум!
Чавдар от Благоевград
Re:
Каква панДемия,бе? Кажете честно, верно ли след толкова време още не сте разбрали какво се случва? Какви съмнения във вакшиТите? Мога да ви приложа четири независими изследвания,някои от тях над 100 страници със снимков материал! Имам документите свалени, преди "Министерството на истината'" да ги изтрие! Няма съмнения, това е биологично оръжие! Ама вие спете още!
Какво значи бойкот? Просто да си оставим децата вкъщи , за да ги досъсипем , този път доброволно?! Бойкот означава да сме на улицата, пред Министерски съвет, учителите да стачкуват, както 2007 година. Спиране на обучението, докато децата не се върнат при нормални условия в училище. Ние трябва да настъпваме срещу тях, а не да прибираме децата си вкъщи. Днес ще напуснем работа, а утре какво ще напуснем?! Хранителния магазин, където ще ни забранят да влизаме?! Живота ли ще напуснем?? А тези деца, дето сега ще ги приберем вкъщи, утре в какво общество ще живеят?? Излизайте на площада, време е за стачка! ! На протестите се събират по 200 човека, срам! Аз съм на протестите в София.
Re: мислете
Не, не е по-добре да се тестваме, тестването е една уловка за контрол и манипулация, жалко е ,че не я разбирате, защото иначе щяхте да знаете, че сме в план-демия, а не в пандемия!
Първо тестове, после експерименналки и за децата.
Защо да се тестват хората за някакъв си вирус със съмнителни тестове?
Да се събудите е време.
Компромисче по компромисче и ще сте в кошарата им, те и маските бяха за малко!
Не, на тестовете!
Пълен бойкот на тези противоконституционни мерки. Време да вземем образованието на децата си в свои ръце и да спретнем родители и учители, баби и дядовци и всички загрижени за физическото и психическото здраве на децата ни. Длъжни сме да възродим образованието и да не се потдадаваме на натиск.
Не на всякакъв вид репресия срещу хората. Абсурд!!! Всички навън срещу глобалистките им мерки!!!
Re:
Нека да организираме петиция против тестването на учениците. Както и чрез всякакви други законни методи да се противопоставим на това безумие. Аз ще участвам!