Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година
Защита в БТВ
Re: БРАВО! ... и една идея
#9: Иво Иванов - БРАВО! ... и една идея
Не се занимавайте с глупости, много хора са го преболедували, без да имат документ за това, никой не може да натиска някой за нещо. Бог е създал човек със свободна воля да ИЗБИРА... Нещата са много прости, чувствайте се свободни, живейте си живота, ако се разболеете си оставяйте вкъщи и се лекувайте и не се страхувайте. Страхът е от лукавия, страх има там където няма любов, любов и доверия към Този, който казва "Вижте сега, (вижте,) че това съм Аз, Аз съм и няма Бог, освен Мене: Аз моря и съживявам, Аз раня и Аз церя, и няма кой да избавя от ръката Ми." Второзаконие 32:39
Носят се слухове, че учебната година ще бъде присъствена до изборите, след това отново ДО. Може би е хубаво отново да нямаме правителство....
Re:
За това не трябва да се гласува за Герб, защото те много натискат за мерките и за ваксините, за ИТН също, те не знаят защо са там, единствената алтернатива остава партия "Възраждане".
Сърдечни благодарности!!! Постигнатото наистина не е никак малко.
Браво.
Re: БРАВО! ... и една идея
#9: Иво Иванов - БРАВО! ... и една идея
Чудесна идея ! Подкрепям !
Re:
Организирайте се и защитавайте правата си! Пълнолетни хора сте вече, а не деца. Историята помни грандиозни студентски протести.
Така е! Все повече се връщат към нормалността и по света, така че да се надяваме, че нашите политици, колкото и да са мишоци страхливи, ще последват примера отново - само месец след олимпиадата в Токио, където всички бяха с маски и нямаше публика, на US Open трибуните бяха препълнени и нямаше маски. В Англия обявиха, че няма да има повече локдауни, за Дания чух, че са отменили всички мерки, само гърците са изтрещели тотално с тая тъпотия... има светлина в тунела и браво на инициаторите на тази петиция!
Маските за големите ученици НЕ СА паднали! Няма значение, че не е законосъобразно налагането им! Тази мярка е факт, ще бъде налагана от директори и учители, които ще се оправдават , че такива са наредбите от МОН, а за децата е много трудно да бъдат всекидневните бунтари и постоянно да отказват да слагат маска. Борбата трябва да продължи до падането на задължителните маски за всички ученици!
Отворено писмо
Благодаря Ви
Истински подвиг е, че сте се преборили за нормалност във времето на коронясаното безумие !
И... поздравявам Учителите които запазиха своето здравомислие, въпреки натиска,и въпреки обвиненията че не са интелигентни, защото не вярват в "науката". Оказаха се по - интелигентни от мнозинството свои западни колеги и малцинството наши псевдо-интелигенти...Борбата за нормалност трябва да продължи ! Не бива учениците (независимо малки,или големи) да са заложници на обърканата ни цивилизация