Peticiq.com

Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Защита в БТВ

Гост#26 Sep 14, 2021, 06:29
Тестовете за децата паднаха и затова решиха да ги вкарат за учителите, които е желателно да се отзоват!
Гост#27 Sep 14, 2021, 06:34

Re: БРАВО! ... и една идея

#9: Иво Иванов - БРАВО! ... и една идея 

Не се занимавайте с глупости, много хора са го преболедували, без да имат документ за това, никой не може да натиска някой за нещо. Бог е създал човек със свободна воля да ИЗБИРА... Нещата са много прости, чувствайте се свободни, живейте си живота, ако се разболеете си оставяйте вкъщи и се лекувайте и не се страхувайте. Страхът е от лукавия, страх има там където няма любов, любов и доверия към Този, който казва "Вижте сега, (вижте,) че това съм Аз, Аз съм и няма Бог, освен Мене: Аз моря и съживявам, Аз раня и Аз церя, и няма кой да избавя от ръката Ми." Второзаконие 32:39

Гост#28 Sep 14, 2021, 06:36
Възхищавам се на всичко което правите и ви благодаря !!!
Гост#29 Sep 14, 2021, 06:40
Благодаря Ви за усилията, които полагате Поздрави: Теменужка Добранова
Гост#30 Sep 14, 2021, 06:40

Носят се слухове, че учебната година ще бъде присъствена до изборите, след това отново ДО. Може би е хубаво отново да нямаме правителство....

Гост#31 Sep 14, 2021, 06:44
Продължаваме да следим нещата, няма да допуснем това което се случва в "православна" Гърция. Няма да се поддаваме на атеистичният и бездуховен ЕС, няма да позволим някой да ни принизява с животните, защото все пак сме хора, разумни, мислещи и вярващи. Вярващи не в европейския идол наречен "човек", а в истинския Бог, в едната неразделна и единосъщна Троица, Който казва "Аз съм и няма Бог, освен Мене: Аз моря и съживявам, Аз раня и Аз церя" .
Гост#32 Sep 14, 2021, 06:46

Re:

#30: -  

За това не трябва да се гласува за Герб, защото те много натискат за мерките и за ваксините, за ИТН също, те не знаят защо са там, единствената алтернатива остава партия "Възраждане".

Гост#33 Sep 14, 2021, 06:53

Сърдечни благодарности!!! Постигнатото наистина не е никак малко. 

Гост#34 Sep 14, 2021, 06:54

Браво.

Гост#35 Sep 14, 2021, 07:09

Re: БРАВО! ... и една идея

#9: Иво Иванов - БРАВО! ... и една идея 

Чудесна идея ! Подкрепям !

Гост#36 Sep 14, 2021, 07:12

25

Браво! Постигнато е много!

Гост#37 Sep 14, 2021, 07:18

Re:

#4: -  

Организирайте се и защитавайте правата си! Пълнолетни хора сте вече, а не деца. Историята помни грандиозни студентски протести. 

Гост#38 Sep 14, 2021, 07:19
Огромни благодарности за всички усилия, които полагате! Ние сме с Вас!
Гост#39 Sep 14, 2021, 07:24
Здравейте г-жо Шишкова, Благодаря за усилията и постигнатите резултати!Въпреки това, децентрализацията е много добре познат ход, за налагане тихомълком на политиката на държавата - "Царят дава, пъдарят не дава". Децентрализацията разединява усилията ни - "разделяй и владей". Да бъдем честни - откога директорите имат квалификацията и на какво основание имат правомощията да налагат мерки в областта на здравеопазването? Въпросът е риторичен. И робството е било законно. В момента родителите от 125 у-ще в София, кв. Младост се борят за децата си, защтото на база локално решение маските до 4ти клас НЕ СА ПАДНАЛИ. С уважение! Диана
Гост#40 Sep 14, 2021, 07:26

Така е! Все повече се връщат към нормалността и по света, така че да се надяваме, че нашите политици, колкото и да са мишоци страхливи, ще последват примера отново - само месец след олимпиадата в Токио, където всички бяха с маски и нямаше публика, на US Open трибуните бяха препълнени и нямаше маски. В Англия обявиха, че няма да има повече локдауни, за Дания чух, че са отменили всички мерки, само гърците са изтрещели тотално с тая тъпотия... има светлина в тунела и браво на инициаторите на тази петиция!

Гост#41 Sep 14, 2021, 07:34
Мерси! Поздравления и адмирации за усилията и твърдостта!
Гост#42 Sep 14, 2021, 08:27
БЛАГОДАРЯ!!! Успешна учебна година !
Гост#43 Sep 14, 2021, 09:53
Благодаря Ви, искрено!
Foxyeta#44 Sep 14, 2021, 10:58

Маските за големите ученици НЕ СА  паднали! Няма значение, че не е законосъобразно налагането им! Тази мярка е факт, ще бъде налагана от директори и учители, които ще се оправдават , че такива са наредбите от МОН, а за децата е много трудно да бъдат всекидневните бунтари и постоянно да отказват да слагат маска. Борбата трябва да продължи до падането на задължителните маски за всички ученици!

Гост#45 Sep 14, 2021, 11:06
Благодаря ви за професионализма и човечността! С вас сме!
Гост#46 Sep 14, 2021, 12:29
Това е добре , но най- добре ще е да паднат маските за всички деца аз лично ще спра детето си от училище , ако въведат тестове и ваксини .
Ребека #47 Sep 14, 2021, 13:36

Отворено писмо

Благодаря Ви 

Истински подвиг е, че сте се преборили за нормалност във времето на коронясаното безумие !

И... поздравявам Учителите  които запазиха своето здравомислие, въпреки натиска,и въпреки обвиненията  че не са интелигентни, защото не вярват в "науката". Оказаха се по - интелигентни от мнозинството свои западни колеги и малцинството наши псевдо-интелигенти...Борбата за нормалност трябва да продължи ! Не бива учениците (независимо малки,или големи) да са заложници на обърканата ни цивилизация  

Гост#48 Sep 14, 2021, 15:18
Благодаря, много важно и полезно!!!
Гост#49 Sep 14, 2021, 16:19
Поздравления за постигнатото! Успешна учебна година!
Гост#50 Sep 14, 2021, 17:28
Не е ли дискриминация спрямо децата едни с маски други без.Точно малките деца са със слаб имунитет.По-големите са вече с добре изграден имунитет.Дъщеря ми ще е в шести клас и не е боледувала от 8 години.С какво е заслужила наказанието да носи маска?

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Платена реклама

Peticiq.com ще рекламира тази петиция пред 3,000 души.

Научете повече...

Изберете бюджет
Начин на плащане
Начин на плащане