Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година
Резултати от Отвореното писмо
Правата ни се потъпкват от хуманоиди!
Бог е с нас в защита на Божествената ни същност, ние сме Негови чада!
А когато Бог се разгневи да въздава справедривост - и небесата треперят от мощта Му!
Жалки, долни, безпаметни твари, слуги на антихриста! Ще горите в ада!
Бог защитава първо дечицата......".....защото ако не станете като децата...."
Благодаря с общи усилия се постига всичко!
Re:
Браво две големи жени - Браво на Вас за волята у упоритостта. Бъдете здрави и все така подрепякте децата ни :)
Много ме рязвълнува, написаното по-горе! Искренно съм благодарна за постигнатото! С малки, но решителни крачки и обединени за каузата ще постигнем резулати, в това съм убедена. Благодаря за смелостта Ви г-жо Шишкова, Вие дадохте надежда и смелост на родители като мен да се изправим , да заявим и защитим свободата и здравето на децата ни. Аз съм в готовност да подкрепя това да се постигне и за по-големите деца! Не бива да се отпускаме, че бурята е отминала, трябва да останем осторожни.
Благодаря Ви!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Трябва да продължи борбата и децата поне до седми клас да не носят маски! Особено в час по физическо е пълна лудост! За носенето на маски по физическо нищо не се споменава от институциите. Значи ли, че това ще остане?! Госпожо Шишкова, имате ли информация какво мисли да прави МОН по въпроса с маските за големите деца? До началото на учебната година остава малко време, допуснем ли децата да тръгнат на училище с маски, така ще продължи цялата година! Поне в часовете да не носят маски, за това поне да се преборим! Има ли нужда от още писма , протест ли да организираме? Готова съм да участвам. Знам, че маските са мъчителни и вредни и за децата от осми клас нагоре, но те поне са в пубертета и са бунтарски настроени и може би няма да спазват това правило и не могат да бъдат накарани, но по- малките деца са изпълнителни и няма да се съпротивляват. Остава ние родителите да го направим.