Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година
Резултати от Отвореното писмо
АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ СИМИДЧИЕВ;
ТАНЯ КОЙЧЕВА АНДРЕЕВА;
АТАНАС ВЛАДИСЛАВОВ СЛАВОВ;
НАДЕЖДА ГЕОРГИЕВА ЙОРДАНОВА;
Тези са си чиста проба терористи и хора с болни мозъци. Не вярвам на нито един политик, независимо от коя партия е. Всички на хартия много се грижат за нашето здраве. Но им харесва да тъпчат и унижават хората и да ги гледат как се превръщат в дресирано стадо. Жалко е че има хора, които им се връзват на приказките. Всички мерки са насочени към това да тормозят хората и да ги унижават. Особено така възхваляваните "предпазни маски", които пазят само от възможността да се диша нормално. Явно това им е целта. Липсата на кислород да замъгли разсъдъка ни и д се оставим на течението. А някак си хич не разбирам родителите, които сами карат децата си да носят маски?!. Това си е пълна шизофрения. Здравният, инспектор, здравният министър и всички техни съветници трябва да си тръгнат и да не се връщат повече. Това не са хора, а марионетки, подчинени на външна воля. И тази изключително агресивна кампания за ваксините незабавно трябва са се спре. Що за идиотщина е да се слагат ваксини по паркове, гари, молове, спирки, метрото и т.н.
Вируси е имало и ще има. С тях си живеем от векове. Не може като кихнеш или кашляш на теб да гледат като на прокажен и да спират живота ти ако не си поставиш нещо като нищо. Затъпяваме бавно, неусетно почти.... както перефраза на една песен. Не съм си представяла, че това, за което пише Оруел е възможно да с превърне в реалност... Не трябва да се допуска подобно нещо!
Благодаря за усилията,които полагате!Продължаваме напред!
Благодаря
Чудесни сте, ако има нужда от каквато и да било подкрепа съм на линия.
Благодаря за всичко, което правите! Радвам се, че не възнамерявате да спрем дотук. Аз нямам деца в начален, среден и горен етап, но мисля, че на никого не трябва да бъде ограничен достъпът на въздух. Всички са хора. Не трябва да се допуска и изискване за тестване - всички логично мислещи хора разбират, че дори и тестовете да бяха абсилютен показател за болест, то те не гарантират, че след 2 часа например, човекът ще е още в същото здравословно състояние, както е бил по време на тестване. Т.е. това е ненужна манипулация, стресираща детето (човека).
Не е достатъчно!
Никакви мерки, никакви споразумения и преговори!
Ръцете долу от децата ни!
След като първи клас, 6-7 годишни и т.н. може да не носят маски, каква е логиката 6ти клас например да носят?
Продължаваме докато не оставят децата на мира!
Сърдечно благодаря за всички усилия! Заедно можем повече!
Благодаря!Никакво отказване от каузата за децата!Заедно всички можем да постигнем много!Благодаря за инициативата и смелостта!