Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година
Имаме един ден за внасяне на предложения!
Никакво допускане на онлайн обучение, маски, карантиниране , ваксиниране под натиск, било то на учители, деца и граждани. Този терор трябва да спре в противен случай ще трябва да изграждат много нови психиатрични клиники за населението. При натиск да се правят съдебни искове и направо да се завеждат колективни дела срещу институции и училища, които изискват подобни мерки. В подкрепа на всички точки съм.
Ако един учител се притеснява за своето здраве, да има възможността да избере да преподава от къщи (ОРЕС), като в това време даденият клас се намира в училище, в стая с мултимедия. Като наблюдаващ за дисциплината в час може да бъде определен педагогическия съветник/психолога/медиатора или учител с непълен норматив.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Господата управляващи въобще не ги интересува, пък какво остава и си представели как щели да се чувстват децата в клас с маски...То това има е целта да не се чувства никой добре от изкуствено създадената ситуация и да се тревожи всеки един човек. Никакви маски, никакви форми на тестове и ваксини, за тези които не искат. Родителите да имат право на избор присъствено или дистанционно да се обучават децата им.
Подкрепяме ви.
Здравейте! Майка съм на тазгодишна първокласничка. Повече от всичко искам детето ми да има един нормален 1ви клас, какъвто трябва да бъде. Против съм маските за децата, както и принудителната ваксинация. Според мен най-малкото зло, ще бъде регулярно тестване на децата ПОСРЕДСТВОМ СЛЮНКА (не с бъркане в носа или в гърлото). Това, мисля, не би натоварило децата психически или физиологично. Това, на фона на царящото безумие, ми се струва най-приемлив и щадящ децата вариант. Така хем ние, хем МОН ще са доволни, че все пак нещо правят.
Поздрави и успех!
Р. Г.
Re:
Права сте, и аз апелирам за използване на максимално щадящи препарати, в никакъв случай такива на хлорна основа.
Re: ултравиолетови лампи.
Приветствам идеята ви. Преди много години, когато синът ми ходеше на детска градина, децата от групата му постоянно бяха с хрема и кашлица. Взех старата ултравиолетова лампа от свекър ми и я занесох в детската градина. Лелките я включваха сутрин в спалното помещение, а когато децата отиваха след обед да спят, я пускаха в помещението за игра и хранене. Значи пускаха я в това помащание, където ги няма децата. Имаше ефект. Децата закрепнаха.
Напълно подкрепям предлаганото от вас!