Peticiq.com

ЗА НОВ ЗАКОН ЗА ЛИЧНАТА ПОМОЩ, ГАРАНТИРАЩ АКТИВЕН И НЕЗАВИСИМ ЖИВОТ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Гост#1 Apr 02, 2018, 12:35
Само 1663 души ли са подписали петицията?!? Ама това е отвратително! Извинете ме за грубия език, но подобно безхаберие у народа е меко казано осъдително! До гуша ми е дошло всички да се бият в гърдите и да обясняват колко добри хора са, а когато стане нужда да се направи нещо смислено, да си мълчат и да постват човеколюбиви статуси във фейсбук!
Още веднъж моля да ме извините!

С уважение: Магдалена
Keti Peeva#2 Apr 03, 2018, 21:38

ОТГОВОР

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА КОМЕНТАРА. МОЛЯ, РАЗПРОСТРАНЕТЕ НА ВАШИТЕ БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ ДА ПОДПИШАТ ПЕТИЦИЯТА/

ДР#3 Apr 06, 2018, 19:14

Коментар със съвет за действие

Смешно е да се коментира кой и колко са били подписалите. Това ми прилича точно на тези пикльовци, снимащи с телефоните си нещо ужасно, примерно някой умиращ, за да покажат как никой не помага... Затова аз направих нещо! Споделих го и пуснах скромна реклама във фейсбук.
Защото: Ако петицията не стигне до правилните хора, то как да очакваме тя да бъде подписана от тях!

Извинявам се ако някой с нещо засягам, но това е моето виждане. Ако нещо не ми харесва, то гледам с какво и как мога да го променя.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.